- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърсинг на веждата.
Абе има ли някой който си е дупчил веждата?? Интересува ме главноо болката в момента на дупченето и опойката ... а след това дали боли не ме инт само ми кажете какво чувстваш много ли боли и ако маже по десетобалната от 1 до 10много ме е страх от болката кво да направя
хаха май е най-добре първо да се напуша хубаво с коз и айдее
![]()
Редактирано от-ЦвЕтИт0
Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.
![]()
Ще попрая предишния/предишната...
Ти май си много тъпа...![]()
Упойка за дупчене на вежда не се слага.
Saatana vittu perkele hate crew!
Аэ имам обеца на веждата.Еми пробиването боли съвсем малко-всеечдно те ощипват эа секунда.после ти е малко стегнато,странно такова,но эа 2 дни свиквашТва е.
[size=7][b][u]fosse cos
Защо толкова ти пука за болката-минимална е.
Щом толкова го искаш-няма защо да се страхуваш.Щом го искаш се дупчиш,без да ти дреме дали боли.Нали не го правиш,защото ще си готина?Помисли си,че ще имаш това желязо цял живот-при тази мисъл аз се усмихвам.![]()
според мене го прави точно за тва да е готина хах ... ако беше обратното нямаше да се замисля за болката изобщоПървоначално написано от Pedigree
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Ква Опайка,бе![]()
а дано е цял животПървоначално написано от Pedigree
ми да си сложиш пиърсинг на веждата е малко рисковано защото във веждата има мн кръвоности съдове и понякога те могат да се засегнт
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
vijte kvo we are vie "umnitee" predi da obijdate se zamislete malko we predstavete si 4ovek zabravq ponqkogaebati rubliovcite
i ne go pravq zada buda gotina we pravq za6toto mi haresvaaa
puk i kvo vi e*e vaz za kvo go praa moq si e rabotatata i ne vi pitammm ! drug vupros zadavam "mozuci"takiva !! thanks na tiq deto sa mi otg kakto trqbva a na drugite FUCK OFF :P
Няма хляб у тебе,моме...![]()
Всеки спокойно ти обясни.Каза ти,ти па не си доволна.
Влез в пиърсинг форума и се просвети.Гледай клипове,информирай се малко!Недей да пищиш,че сме тъпи,щом сме ти отговорили,явно сме били по-информирани от теб.![]()
q pak pro4eti !! q vij nagoree nqkvi mili hora mi vikat 4e sum tupa i vednaga napadat 4ovek koito nepoznavatiii osven tva sum blagodarila na tiq koito s ami otg tva e za tiq koito bez da mi otg me obijdat
pyyy
Ами след като са ти го казали,вземи се замисли,че си има смисъл казаното.
Казаха ти,обясниха ти,че не боли толкова много и не болката е важна.
Други questions?!
Оф влез тук : http://www.piercing-bg.com/forum/ (фейк)
и чети!
kvo da se zamislqm 4e nekvi nepoznati koto daje ne sa mi vijdali pic mi drunkat nekvi gluposti li ? phahhaha nali az zn kvo sum i kak sum i ne pozvolqvam na nekvi tuka taka da me pbijdati za koi put we BLAFODARIH NA TIQ KOITOOO GOVORQT I MI OBENSIHA KAKTO TRQBVA !!!!
Стига си се обяснявала,гледай къв линк са ти дали.
Ае,чети!
OK MERSI
За болката няма да получиш адекватен отговор, защото всеки един човек има различен праг на издръжливост.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Недей да се обкичваш с железа.
аз сам си правила много пиарсинги и 1 от тях е на веждата да ти кажа не ме болеше ма дали е от това че болката е минимална или от това че вече до толкова сам свикнала с нея че вече не я усещам нз.то е въпрос и до нагласа-споко не боли,бързо е и ако попаднеш в добри раце няма от какво да се страхуваш.
Аз имам на веждата вече от годинка. Без упойка се прави. Болката е минимална , пък и кво по-хубаво от болкатаАко наистина искаш да се пробиваш хич няма да ти пука дали ще те боли или не
![]()
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
Mда и аз кат бях млада гл;едах теми от найстата страница.