.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

С един..?Пък мислите за друг...?

Случвало ли Ви се е да сте от известно време с 1 приятел/ка, а непрестанно да мислите за друг човек, с когото сте бил/а преди? Може би проблема беше в мен а може би просто чувствата си казаха тежката дума, но преди бях така... май така се познава истинската любов? какво ще кажете ? И м/у др. не е по тази тема, но да ви питам ако споделя един малко по-дългичък проблем бихте ли отделили 3-4 мин. да ми помогнете ?

да.преди бях така. бях с 1,бях с втори..но през цялото време мислех за трети..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Лично на мен не ми се е случвало подобно нещо и не искам Никога да ми се случва, сигурно усещането е Ужасно! Та за другия ти проблем, сподели

Град
    Sofia
    Да ,случвало ми се е и все още имам този проблем.С който и да съм все си мисля за първият ми по-сериозен приятел.И то не само си мисля ,а съм си влюбена в него.Гадно си е.
    Кажи си и другия проблем .
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да. Случвало ми се е. Дори излизахме всички в една компания и си беше дости кофти ситуация...

аммм дам не е особено приятно ... и аз така бях с 1вата ми любов ходихме преди около 3 години и до преди около година във всяко друго момче виждах него ... докато ето сега .. отново съм с него
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Колкото до другото проблемче .. пак естествено е свързано с него :Д но както и да е .. да знаете ще направя нова тема 4е е много дълго ...
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Да случвало ми се е , да съм с един човек, да съм щастлива с него, но вечер да сънувам и постоянно да мисля за друг предишен! Има го и този момент, не го одобрявам, но понякога се случва
    П.С След малко ще ти отделя време и за другата тема
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Chirpan~*
    uvi na vseki se sluchva tvoqt problem - da si s edin 4ovek , a da iskash drug .. normalno e taka , 4e moga da ti pojelaq uspeh i badi s 4ovekut koito iska surceto ti

хехехе мерси аС не случайно говоря в минало време ... от близо година съм си с мойто момче и изобщо друг не ми минава иначе миси за съветчету

Град
    Пловдив
    не..на мен не е ..и нямаше да съм с този човек до себе си ако нямах чувства към него

Град
    Paradise
    moje bi v na4aloto na vrazkata s novoto gadge kogato staroto o6te ne e zabraveno napalno mi se e slu4valo da si pripomnqm s sajelenie za biv6ia... no zapo4na li naistina da love sega6niq biv6iq mi izlita ot glavata vednaga. Ne moje6 da love 2ma ednovremenno...

Цитирай Първоначално написано от sky_l
    Да ,случвало ми се е и все още имам този проблем.С който и да съм все си мисля за първият ми по-сериозен приятел.И то не само си мисля ,а съм си влюбена в него.Гадно си е.
    Кажи си и другия проблем .
    +1 и аз съм така

На мене ми се е случвало да бъда с един но да харесвам друг
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    da, da ama togava prosto ne e 4estno sprqmo toq s koito si za6toto toi se vlubva i ne znae 4e nqma da polu4i sa6toto... a i ne vijdam smisala... kato obi4a6 1 misli6 samo za nego postoqnno... kat sa 2ma e nqkak glupavo... tva si e moe li4no mnenie de

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    sly4valo mi se e,no e,kofti za 4oveka,koito e tam do men
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Еми нормално.. на всеки му се е случвало.... не винаги мислите ни са обзети от един единствен човек..

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    da, da ama togava prosto ne e 4estno sprqmo toq s koito si za6toto toi se vlubva i ne znae 4e nqma da polu4i sa6toto... a i ne vijdam smisala... kato obi4a6 1 misli6 samo za nego postoqnno... kat sa 2ma e nqkak glupavo... tva si e moe li4no mnenie de
    Дам,наистина не е справедливо спрямо другия(няма нищо справедливо в тоя свят ),но ако си от тези,които като се влюбят и им е за дълго,като мен например, и си обичаш този човек вече 2 години,не може да си си сам и само да си мислиш за него пък той да си живее живота.Трябва да се продължи напред пък току виж се и получило нещо с тоя "другия".
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

на повечето им се случва ... обаче това ясно показва какви чувста към кого имаш... добре си помисли

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Мхм..случвало ми се е..Обаче са някви непостоянни мисли..Липса на внимание и се чудя кво да правя..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Re: С един..?Пък мислите за друг...?

Цитирай Първоначално написано от Junona
    Случвало ли Ви се е да сте от известно време с 1 приятел/ка, а непрестанно да мислите за друг човек, с когото сте бил/а преди? Може би проблема беше в мен а може би просто чувствата си казаха тежката дума, но преди бях така... май така се познава истинската любов? какво ще кажете ?
    Така не се живее нормално и пълноценно. Лъжеш себе си, лъжеш и момчето, което е до теб. Трудно е в такава ситуация да направиш избор, но понякога се налага. По този начин нито ти си щастлива, нито можеш да направиш истински щастлив настоящия си приятел, защото всичко, което правиш и му казваш, ще е с голяма доза лицемерие... изкуствената любов, за мен не е любов, а наказание... и за двамата.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Мда била съм не с 1 ... ами с няколко момчета опитах и не се получи все мислех за един и същи ... радвам се,че това вече не е така и със сегашния ми приятел успях да забравя предишния
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако трябва да сме честни сигурно на всички им се е случвало, в някой момент от живота им да бъдат с един/една, а в мислите им да е присъствал/а друг/а

Голям фен Аватара на Ice
    Да случвало ми се е ходех с един, а всъщност мислех за друг.
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не, до сега не ми се е случвало такова нещо. И дано не се случва.
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си