Когато си другата...?Когато искаш да е само твои,но го делиш с нея...?Изпитвали ли сте го...?Защото аз да,дори в момента...
Аз съм на 16,а тои на 23,тя на 20.Запознахме се преди около месец...официално,тои ме беше забележил доста по-одавна.В началото дори не ми направи впечатление,а сега незнам какво стана...Аз и тои сме от един град,а тя е на 250 км от нас,идва през седмица,две понякога и три за уикендите при него,карат се често,тя го изнервя и не малко пъти ми е споменавал че скоро всеки ще поеме своя си път.Заедно са от около 6месеца...
А сега за нас.Аз също си имах приятел,но някои му беше казах и преувеличил за флирта между мен и И. и се разделихме,сега съм свободна...Харесвам И.и мисля че започвам да се влюбвам,както и тои в мен,но не искам да съм другата...Един общ приятел ми каза че тои му е споделил че е готов да я остави за да бъде с мен,стига само аз да поискам...но незнам какво да правя дали не съм в заблуда,защото тои е да кажем"лошо момче",но според моите а и наблюденията на приятелите ни не ме иска само за секса,защото...ами тои всеки ден ми се обажда,постоянно търси компанията ми,,дори когато тя е при него таино ми се обажда просто за да ме чуе,еи така без да иска неволно ми е намеквал колко ме харесва а наскоро ми каза"ако те загубя какво ще правя"и аз му отговорих"Ще си намериш друга криси"тои се засмя и ми отвърна"аз познавам много момичета с твоето име,но никоя не е като теб"
обаче аз не му се давам лесно,един път съм така все едно вече съм в ръцете му,друг път съм безразлична,не показвам раздразнението си когато говори с нея, трик,нали знаете
Сега тои е на морето з ада работи и ще се върне след около 3 месеца.обажда ми се всеки ден и си говорим по 1 час.обсъждаме положението в което се намираме и тои ми казва,че единственото нещо което го спира да приключи сегашната си връзка е това че съм доста по-малка от него и че в една връзка тои иска и секс и неможе да ме насилва да му го давам.охх нз много съм объркана
и какво дори и да я напусне,за да е с мен мислите ли че е възможна връзката между нас,говоря за тези 7 години разлика,незнам родителите ми как ще го приемат а и каква гаранция имам че няма да се повтори това с мен т.е да ме напусне заради друга...