.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Газове !

Град
    pod liubimata

Газове !

А бе хора помагайте, че напрао съм се шашнал - много пърдя бе да му е*а майката, попринцип не ми пречи, ама като си лягаме вечер с приятелката ми и не мога да се отпусна...взема да я убия докато спи

Ей сега последното дето го пуснах направи такъв резонанс, че джамовете се разтракаха (а дограмата е алуминиева)
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Еспумизан

Град
    L.A. \ Moscow
    преди да гълташ хапчета, вземи се замисли какво ядеш
    Raise your fist!

Град
    тРоЯн
    поредната смотана тема !
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Град
    pod liubimata
    смотана щот нямаш проблем, ама ако ти беше на зор нямаше да викаш така нали ?
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Пробвай с медицински въглен май е безвреден или отиди на лекар, в краен случай земи са изсери

По неизяснени причини подуването на стомаха след хранене се среща по-често при жените, отколкото при мъжете. Обикновено то се предизвиква от слаби или разстроени контракции на стомаха или тънките черва, или от отпускане на стомашните мускули. Изглежда стресът и неспокойството също играят важна роля за това състояние. Разстройването на стомаха с някои храни и бързото хранене може да доведат до подуване, затова е желателно това да се избягва. Независмо, че подуването на стомаха е доста неприятно състояние, то не е сериозен проблем.
    В дебелото черво има буквално стотици различни бактерии, които се развиват там. Те живеят мирно в нашия стомах и някои имат положително влияние върху организма. Повечето бактерии са безвредни и не предизвикват проблеми. Те използват за хранене несмляните остатъци от нашата храна. Недостигът или отсъствието на нормалните 'полезни' бактерии води до размножаването на 'газ формиращи' и 'формиращи миризма' бактерии. Антибиотиците убиват полезните бактерии, а определени храни (въглехидратите и монозахаридите) предизвикват растежа на 'газ формиращи' бактерии. Те отделят газове като водород и метан. При различните хора организмът реагира по различен начин на едно и също количество въглехидрати - някои отделят повече газове, други - по-малко.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    пускай ги газовете в атмосферата и не се притиснявай т'фа си е физиологична нужда все пак

мда, че е така така е, но мен ми е интересно какви храни трябва да яде човек, че да не се получават не удобни ситуаций

Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    предпочитам да пръдна

Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    Еспумизан
    +1
    с еспумизан ще си изпърдиш сичко за нула време

Град
    София

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    О,боже мой!

преди да си лягаш с приятелката ти пии едно разхлабително ..
    свърши и си работата в тоалетната

преди да си лягаш с приятелката ти пии едно разхлабително ..
    свърши и си работата в тоалетната

и аз имам газове често и един път се изпуснах в училище беше ужасно ама не се сдържам предпочитам да пръдна от колкото да ме боли стомах после..случвало ми се е на сякви места

и аз имам мн газове и един път се изпуснах в училище беше ужасно потънах от срам..то освен че се чу мн гадно ми и замириса
    добре ле разбрахме , колко теми и постове ше пуснеш ?!?!?!
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Цитирай Първоначално написано от Gabroveca
    смотана щот нямаш проблем, ама ако ти беше на зор нямаше да викаш така нали ?
    Определно нямаше да вика така, но нямаше и да седне да пише такава тема. Всеки копира няква информация от някъде, където и той не може да си я обясни на себе си и се прави на компетентен.Ти ,ако разчиташ на такива "помагачи" пази Боже...

Еми честно казано и на мен ми се появяват понякои път и е много кофти все едно имаш некфо животно в стомаха усещаш като ли че нещо мърда Значи мен знаеш ли как ми минава отивам до тоалетната взимам си некво списание или 1 цигара и то ти идва до пръднеш нали и испускаш газоветееее и то като ги исхварлиш немо кво да излиза повече ся аз сериозно говоря при мен деиства винаги.. винаги преди да изляза пуша 1 цигара в тоалетната.
    Може да се полочава и от недосмиляне трябва да дъфчаш повече време и повече вода да консумираш

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара тема!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си