А бе хора помагайте, че напрао съм се шашнал - много пърдя бе да му е*а майката, попринцип не ми пречи, ама като си лягаме вечер с приятелката ми и не мога да се отпусна...взема да я убия докато спи![]()
Ей сега последното дето го пуснах направи такъв резонанс, че джамовете се разтракаха (а дограмата е алуминиева)![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Еспумизан![]()
![]()
![]()
преди да гълташ хапчета, вземи се замисли какво ядеш
Raise your fist!
поредната смотана тема !
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
По неизяснени причини подуването на стомаха след хранене се среща по-често при жените, отколкото при мъжете. Обикновено то се предизвиква от слаби или разстроени контракции на стомаха или тънките черва, или от отпускане на стомашните мускули. Изглежда стресът и неспокойството също играят важна роля за това състояние. Разстройването на стомаха с някои храни и бързото хранене може да доведат до подуване, затова е желателно това да се избягва. Независмо, че подуването на стомаха е доста неприятно състояние, то не е сериозен проблем.
В дебелото черво има буквално стотици различни бактерии, които се развиват там. Те живеят мирно в нашия стомах и някои имат положително влияние върху организма. Повечето бактерии са безвредни и не предизвикват проблеми. Те използват за хранене несмляните остатъци от нашата храна. Недостигът или отсъствието на нормалните 'полезни' бактерии води до размножаването на 'газ формиращи' и 'формиращи миризма' бактерии. Антибиотиците убиват полезните бактерии, а определени храни (въглехидратите и монозахаридите) предизвикват растежа на 'газ формиращи' бактерии. Те отделят газове като водород и метан. При различните хора организмът реагира по различен начин на едно и също количество въглехидрати - някои отделят повече газове, други - по-малко.
![]()
![]()
![]()
пускай ги газовете в атмосферата и не се притиснявай т'фа си е физиологична нужда все пак![]()
мда, че е така така е, но мен ми е интересно какви храни трябва да яде човек, че да не се получават не удобни ситуаций![]()
Първоначално написано от sladky2008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от tinky_winky
с еспумизан ще си изпърдиш сичко за нула време![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
преди да си лягаш с приятелката ти пии едно разхлабително ..
свърши и си работата в тоалетната![]()
преди да си лягаш с приятелката ти пии едно разхлабително ..
свърши и си работата в тоалетната![]()
Първоначално написано от sladky2008
![]()
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]
добре ле разбрахме , колко теми и постове ше пуснеш ?!?!?!Първоначално написано от sladky2008
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Определно нямаше да вика така, но нямаше и да седне да пише такава тема.Първоначално написано от Gabroveca
Всеки копира няква информация от някъде, където и той не може да си я обясни на себе си и се прави на компетентен.Ти ,ако разчиташ на такива "помагачи" пази Боже...
![]()
Еми честно казано и на мен ми се появяват понякои път и е много кофти все едно имаш некфо животно в стомаха усещаш като ли че нещо мърда![]()
Значи мен знаеш ли как ми минава отивам до тоалетната взимам си некво списание или 1 цигара и то ти идва до пръднеш нали и испускаш газоветееее и то като ги исхварлиш немо кво да излиза повече ся аз сериозно говоря при мен деиства винаги.. винаги преди да изляза пуша 1 цигара в тоалетната.
Може да се полочава и от недосмиляне трябва да дъфчаш повече време и повече вода да консумираш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стара тема!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!