.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от beiho
    Тоз човек, така да го нарека, явно нямал доста големи чувства по време на авантюрата ви заедно :P

Съгласна!!!
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това,което си мисля е,че чувствата му към теб не са били толкова силни(иначе нямаше да си намери друга,веднага щом е напуснал града).Не го търси-само ти ще страдаш,а не е честно.Продължи напред със сегашния си приятел и не прецаквай нещата между вас,заради стара любов.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    Мм няма лек срещу любовта!
    +1
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    "градът на мечтите"
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

ako ne be6e hodila s mn mom4eta i da ne moje6 da go zabravij po biva ama ti kazva6 4e si hodila s dosta mom4eta sled nego i pak ne moje6 da go zabravi6. Ami prosto ne si namerila podhodq6tiq. Bydi ubedena 4e 6te sre6tne6 mn po dobyr ot nego i 6te go zabravi6
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

не знам как да го забравиш оптай се да не мислиш за него. Аз трудно забравям, но имам приятелки на които това им се отдава 2 седмици са тъжни а след това са като преди. Не се правят на щастливи а просто забравят за жалост аз не мога като тях

Опитай се да не го засичаш по улиците и да не мислиш толкова много за него ,от части ще ти помогне ...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

мн ги мразя такива въпроси как да го/я забравя.. лудост е! кой знае ???ако някой знаеше .. щеше да бъде милионер

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Da zabravi6 1 mom4e e vapros na volq. Prosto vseki pat kogato ti doide misalta za nego q iztlaskvai ot glavata si... A kogato pak go vidi6...emi ni6to,pravi se 4e ne ti puka ne mu se obqsnqvai v lubov,probvala sam... ne stava,toi e prodaljil napred- davai i ti! \/
    btw po dobre izbqgvai sre6ti s nego 4e toku vij dovel novata, ako gi vidi6 zaedno samo deto 6te te zaboli pove4e
    Абсолютно вярно!

Хм и на мен ми се е случвало и когато си доиде пак си бяхме заедно. :grin: Няма ли шанс и при вас да стане така. :)
    Иначе да го забравиш..едвали някои може да ти каже как...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си