.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Как да го забравя

В на4алото на миналата година се запознах с едно мом4е....ходихме седем месеца и обстоятелствата се стекоха така,4е тои трябва6е да се премести за известно време в друг град....Отна4ало се 4увахме всвки ден..идва6е да ме вижда,аз сь6то,докато един ден той ми каза по телефона,4е просто си е намерил друго моми4е....това ме уби....мина толкова време...ходих с толкова мн мом4ета след него и в момента сь6то си имам приятел,но не мога да го забравя,дори на няколко пьти му бьркам името...извинявайте,ако ви занимавам с глупостите си,но наистина имам нужда някой да ми каже
    какво да правя...сега ве4е е в града и когато го видя просто незнам как да реагирам....благодаря преджарително на вси4ки,които 6те се отзоват!!
    Мисли6,4е най лесното не6то е да ме забрави6...сьжалявам,4е 6те те от4аям но това е най трудното не6то,което 6те направи6!!!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Мм няма лек срещу любовта!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Да напълно те разбирам и ти съчувствам, но лек за тая "болест" май още никой не е измислил. Нали знаеш - времето лекува. На някой им мнава бързо, други се мъчат повече, но рано или късно всичко ще отшуми. Късмет ти пожелавам!
    PREDUPREJDENIE: Usmivkite sa zarazni! S1VET: B1di prenositel!

Град
    Paradise
    Da zabravi6 1 mom4e e vapros na volq. Prosto vseki pat kogato ti doide misalta za nego q iztlaskvai ot glavata si... A kogato pak go vidi6...emi ni6to,pravi se 4e ne ti puka ne mu se obqsnqvai v lubov,probvala sam... ne stava,toi e prodaljil napred- davai i ti! \/
    btw po dobre izbqgvai sre6ti s nego 4e toku vij dovel novata, ako gi vidi6 zaedno samo deto 6te te zaboli pove4e

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Съжалявам. Така и не се намери нещо, с което да забравиш някой, когото обичаш. Може би времето...

ами...то се иска малко воля и желание-не може да го забравиш като непрекъснато мислиш за него и си казваш"няма пък да го забравя".трябва да осъзнаеш 4е този 4овек не те е оценил добре,не те засужава а ти заслужаваш да бъдеш щастлива с др. мн лесно ще го забравиш като се влюбиш в друг-просто 4акай подходящия 4овек или не 4акай а действай успех
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Блъсни си главата с чук
    и много неща се забравят.
    Или питай Хари Смотър да ти
    направи магия.

Град
    София
    Времето лекува

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Винаги ще го помниш!
    НЯма как да го забравиш.
    Според мен по-скоро ти не мислиш за него, а за всичките ви хубави моменти заедно и изведнъж как той ти е сервирал, че си е намерил друга и всичко в теб се е преобърнало на обратно и как ти е рухнал всички надежди за по-добро съществуване (бе май не се изразих правилно ).
    Искам да кажа, че винаги когато си бил с даден човек, колкото и време да се мине, в теб винаги ще има една тлеянка, която в най-неподходящия момент може да се разпали отново.. просто в теб все още тлеят някакви остатъци от всичко онова, което си изпитвала към него...
    Цитирай Първоначално написано от OnLy_YoUrS
    сега ве4е е в града и когато го видя просто незнам как да реагирам
    Винаги усмихната!
    И никога намусена и т.н и с нищо не му показвай, че все още изпитваш нещо към него! Нито, че отново би била с него...

И въобще си избий секви мисли за него от главата си, щото така вредиш както на себе си, така и на настоящия ти приятел.
    Ако толкова много държиш на онова момче , вземи си зарежи сегашното гадже и хвръквай в борба за оня индивид.
    Ама просто, наистина, няма смисъл.......

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Da zabravi6 1 mom4e e vapros na volq. Prosto vseki pat kogato ti doide misalta za nego q iztlaskvai ot glavata si... A kogato pak go vidi6...emi ni6to,pravi se 4e ne ti puka ne mu se obqsnqvai v lubov,probvala sam... ne stava,toi e prodaljil napred- davai i ti! \/
    btw po dobre izbqgvai sre6ti s nego 4e toku vij dovel novata, ako gi vidi6 zaedno samo deto 6te te zaboli pove4e
    +1

да наистина се замисли ти не можеш или не искаш да го забравиш?! защото да бъдем честни...няма да го забравиш .. опитай се да стигнеш до безразличието...то помага най-много... той ти бил шута значи няма смисъл .. пък като го видиш как да реагираш.. казваш здрасти най-нормално и това си е .. ако трябва да се случи нещо друго >>> Time will tell

razbiram kakvo ti e az su6to sam taka haresvam edno mom4e ot dulgo vreme i vupreki 4e mejdu nas vinagi e imalo samo leki flirt4eta az mnogo go obi4am tukmo potrugnaha ne6tata i toi kazal na moita fr da i kaje da mi kaje 4e zaminava za moreto za neisvestno vreme ve4e mesec i polovina e dale4 trugnah s edno mom4e no vruzkata ni be6e izgoda i za dvamata vijdahme se 2 puti sedmi4no i vs po skype nakraq toi kaza 4e neiskal da bude taka a az mu kazah 4e iskam da sme samo fr sled tva izlizah s razni mom4eta no ni6to vupreki 4e lubimiq e na kilometri i 4e nqma kak da go vidq nito da go 4uq ili ne6to dr az mnogo go haresvam i napulno te razbiram

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Това ще си остане твоята несподелена любов. Предполагам всеки има една такава
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами , предлагам ти, да не се опитваш да го заместиш с други момчета, ами наистина да си го избиеш от главата. Понякога просто е нужно време. Намери си хоби, което да те занимава и на което да посветиш време и мисли. Например, запиши се на танци
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    isperih
    Тоз човек, така да го нарека, явно нямал доста големи чувства по време на авантюрата ви заедно :P

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не си мисли, че не можеш да го забравиш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

da oba4e i s hobi ne stava po4nah rabota i postoqnno sam s hora v smisal ba4kam v edin magazin za detski drehi i vupreki vsi4ko pak mislq za nego

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    napulno podkrepqm.Vsi4ko s vremeto si,trudno e da se zabravi 4ovek kum koito si izpitval ne6to moje bi o6te go izpitva6,no 6tom toi ne spodelq 4uvstvata ti i ima drugo momi4e... opitai se da ne obru6ta6 vnimanie i da zabravi6 za nego... Uspeh

Град
    Бикини-Ботъм
    припомняй си лошите моменти,които си изживявала заради него,няма да е приятно,но така ще знаеш защо не си заслужава пове4е да мислиш за него.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен
    Град
    sofiq
    Разбирам те,знам какво е...Във всеки друг виждам него,всеки който целувам(нали гаджето с което съм)все едно целувам него.Какво да те посаветвам и аз незнам,и аз се намирам в някво кофти положение...

Am nqma lek ! Prosto s vremeto 6te stane po ponosimo ... I s men se be slu4ilo ne6to takova...predi dve godini , makar 4e togava ne osaznavah kakuv 6ans izpuskam i kogato se setq sega mi stava mnogo mu4no no ... tova e

Вари приказвай с някой "специалист" (психиатър). С една моя приятелка направи чудеса .Успехчета

Голям фен Аватара на asasfdf
    спираш всякакви контакти с него, надяваш се да не се виждате и си намираш други занимания, било то хоби или гаджета

Po dobre go zabravi...znam 4e 6te ti e trydno no nqma smisal da se ma4i6 i da te boli zaradi nqkoi koito ne te obi4a...

NE VREMETO A LUBOVTA LEKUVA VSI4KI RANI1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си