- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го забравя
Първоначално написано от beiho
Съгласна!!!
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Това,което си мисля е,че чувствата му към теб не са били толкова силни(иначе нямаше да си намери друга,веднага щом е напуснал града).Не го търси-само ти ще страдаш,а не е честно.Продължи напред със сегашния си приятел и не прецаквай нещата между вас,заради стара любов.
+1Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ako ne be6e hodila s mn mom4eta i da ne moje6 da go zabravij po biva ama ti kazva6 4e si hodila s dosta mom4eta sled nego i pak ne moje6 da go zabravi6. Ami prosto ne si namerila podhodq6tiq. Bydi ubedena 4e 6te sre6tne6 mn po dobyr ot nego i 6te go zabravi6![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
не знам как да го забравиш оптай се да не мислиш за него. Аз трудно забравям, но имам приятелки на които това им се отдава 2 седмици са тъжни а след това са като преди. Не се правят на щастливи а просто забравятза жалост аз не мога като тях
![]()
![]()
![]()
Опитай се да не го засичаш по улиците и да не мислиш толкова много за него ,от части ще ти помогне ...
мн ги мразя такива въпроси как да го/я забравя.. лудост е! кой знае ???ако някой знаеше .. щеше да бъде милионер![]()
Абсолютно вярно!Първоначално написано от Bellatrix
Хм и на мен ми се е случвало и когато си доиде пак си бяхме заедно. :grin: Няма ли шанс и при вас да стане така. :)
Иначе да го забравиш..едвали някои може да ти каже как...