.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

има ли сакратен вариант на "Граф Монте Кристо"???

А искам да попитам за книгата за 10 клас-"Граф Монте Кристо".Има ли я в съкратен вариант, защото тзи която аз имам е том 1 и том 2, и двата тома са 5 пръста дебелина .А не, че нямам желние да я прочета, но няма да ми стигне времето .Та ако знаете кажете има ли я в сакратен вариант???

Град
    Русе
    да има аз миналата година я четох в такъв вариант 400 страници е
    ...

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]да има аз миналата година я четох в такъв вариант 400 страници е
    ОО мерси.В библиотеката ще я потърся и дано да намеря, че тва 5 пръста няма да ми стигне времето да я прочета.

ima mn po kratuk variant ot 400 str okolo 200 e daje po malko

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Сядай и чети. Уникална книга е. Аз съм я чела преди години, иначе сега ще съм 10ти клас.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *GlamorouS*
    ima mn po kratuk variant ot 400 str okolo 200 e daje po malko
    Да бе то имаше един вариант 4 страници

tvoi problem 4e ne vqrvash ... idi v bibliotekata ako q imat shte ti q pokajat ...

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Сядай и чети. Уникална книга е. Аз съм я чела преди години, иначе сега ще съм 10ти клас.
    Да бе как да я прочета като нямам време-или трябва да прочета само нея, а другите не!!Което няма да направя!По-добре да прочета съкратения вариант!!!

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Да бе как да я прочета като нямам време-или трябва да прочета само нея, а другите не!!Което няма да направя!По-добре да прочета съкратения вариант!!!
    Ако не са ти дали много книги я прочети в целия вариянт- наистина е невероятна, много увлекателна и си заслужава. Аз я прочетох за 2 седмици, а на теб ти остава месец и половина. Ако не- ти изпускаш.

Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    Ако не са ти дали много книги я прочети в целия вариянт- наистина е невероятна, много увлекателна и си заслужава. Аз я прочетох за 2 седмици, а на теб ти остава месец и половина. Ако не- ти изпускаш.
    Ами имам 10 книги, като от 3 дни чета!Така, че няма да ми стигне времето да прочета цялата "Граф Монте Кристо" и за това ще прочета съкратения вариант!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    gledai filma
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    gledai filma
    А, не госпожата каза, че едно нещо е филма, а съвсем друго си е да прочетеш книгата!Мама ми го каза същото!!!Е ако не ми остане никакво време да прочета книгата може и да го гледам.Но по-добре е да прочета книгата!

abe kazah ti ima mn kratuk variant..est ne moje da se sravni s cqlata kniga no...shtom nqmash vreme...i do sega ako si q beshe vzela 6te6e dosta da si pro4ela vmesto da se 4udish kakvo da zapo4vash ;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    gledai filma
    А, не госпожата каза, че едно нещо е филма, а съвсем друго си е да прочетеш книгата!Мама ми го каза същото!!!Е ако не ми остане никакво време да прочета книгата може и да го гледам.Но по-добре е да прочета книгата!
    stranno za6o i na men se mi kazvat sa6oto ama nqma mn razlika,filma e po-qk
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от *GlamorouS*
    abe kazah ti ima mn kratuk variant..est ne moje da se sravni s cqlata kniga no...shtom nqmash vreme...i do sega ako si q beshe vzela 6te6e dosta da si pro4ela vmesto da se 4udish kakvo da zapo4vash ;]
    Аз я имам в големия вариянт, но в момента гледам да прочета другите.Защото ако трябваше да чета тази на"Граф Монте Кристо" , няма да ми остане време да прочета другите.Аз вече реших-ще прочета тези кратичките книги и накрая ако ми остане време ще прочета НЕсъкратения вариант на "Граф Монте Кристо".А ако имам малко време ще прочета съкратения и вариант.Иначе аз сега чета "Дон Кихот" и съм я прочела половината/ а я чета от 3 дни/

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ^ Зарежи я "Дон Кихот", "Монте Кристо" ще ти е 10 пъти по-интересна! Аз миналата година не я прочетох лятото, чак септември месец 1седмица преди у-ще я почнах и прочетох и 2та тома за 1 месец някъде, през учебно време при това Даже ме беше яд, че по литература чак 2рия срок я взехме Това е най-хубавото произведение от изучаваните 10 клас, да знаеш И "Дядо Горио" е хубава, но мнозина не я харесват

И филмът е як, гледай го, нищо, че не е баш по книгата :P
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    ^ Зарежи я "Дон Кихот", "Монте Кристо" ще ти е 10 пъти по-интересна! Аз миналата година не я прочетох лятото, чак септември месец 1седмица преди у-ще я почнах и прочетох и 2та тома за 1 месец някъде, през учебно време при това Даже ме беше яд, че по литература чак 2рия срок я взехме Това е най-хубавото произведение от изучаваните 10 клас, да знаеш И "Дядо Горио" е хубава, но мнозина не я харесват

И филмът е як, гледай го, нищо, че не е баш по книгата :P
    Не искам да зарязвам книгата "Дон Киохот", защото съм я прочела до половината, а и не ми е безинтересна!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си