- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съгласни ли сте?
Охх като се сетя за любимия човек и ми иде да ревна..точно в момента въобще не съм съгласна с това. ;(
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от Sam90'
![]()
Everything happens for a reason..
Спасила? Че вселената ни далеч не е спасена, драга/иПървоначално написано от vladuha haili
Любовта ти не си е свършила работата.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Мне, не съм съгласна. Понякога сме тъжни точно заради нея. Т.е не винаги тя е нещото, което те кара да се усмихваш, когато си тъжен. Но все пак детето е само на четири годинки, нормално е да е заблудено.
Memento moriendum esse!
Жалко,че понякога си тъжен точно заради Любовта ...![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Тея бебчета казват супер сУадките неща...
ама...
ама.
Добра мисъл, за чието авторство претендира четири годишно дете.
Хора, любовта е вътре в нас, но ние очаквам, че някой друг ще ни я даде.Да изпитваш любов към самия себе си е нещо прекрасно, да показваш на околните колко много се цениш и осъзнаваш колко важен е самият факт, че съществуваш, че си част от този свят.
Не бива да се бърка с нарцисизма и себелюбието, далеч по-красиво и истинско е!
А по самата мисъл-Не винаги любовта може да те накара да се усмихваш.Ако страдаш заради човека, когото обичаш няма как да се усмихнеш и да се правиш, че всичко е на 6...Когато любовта не стига...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да!При мен беше точно така,имах само нея.Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Да, според мен е много вярно. Когато си наистина влюбен, просто нищо не може да се съкруши и да те нарани, защото знаеш, че любовта ти я има.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
НЕ, това не е детска игричка , игра е за батковци и какички и аз съжалявам че я играх толкова рано- на 16 год. Fuck life,Fuck love(bitch)!!!![]()
Аааа не, не съм съгласна. Ако се случи нещо лошо с някой от семейството ми дали ще съм ужасно щастлива само поради факта, че съм влюбена? Надали. Иначе е вярно донякъде, макар понякога именно заради нея да не си на седмото небе от щастие... но такива моменти има винаги във всички отношения.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
da naistina jivota bez lubov ne e jivot. lubovta e 4uvstvoto koeto te kara da jivee6, bez lubov dnite sa nepylnocenni, pylni s pustota. kogato si vluben se 4uvstva6 velik, sqka6 sveta e samo i edinstveno tvoi. vseki e izpitval tova 4uvstvo i sm sigurna 4e vsi4ki sa syglasni s men![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
даа .. така е![]()
Абсолютно съгласна!Първоначално написано от Sam90'
mislq che nqma tochno opredelenie za lubovta...tq e chuvstvo koeto nemoje da se opishe s dumipone taka go vijdam az
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
я ке кажим на ВълчоПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
![]()
![]()
![]()
Любов е да позволиш на някого да те унищожи с надеждата, че той няма да го направи
(бях го чела някъде)
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Понеже всичко е субективно, така и любовта е едно разтегливо понятие.Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ми мисля че само спомените от хубавите мигове те карат да се усмихваш на дали от раздялата ще ти е весело...мн рqдко съм се усмихвала от любов почти винаги ми е ставало кофти когато си мисля за нея...и се оправям с Bon Jovi![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
neznam, kato sum vluben nai mnogo da zapo4na da se smeq ironi4no ako ne vurvi na dobre rabotata, ina4e e gore-dolu e vqrno tva tvurdenie
Няма любов... тва е имислица![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Да но и та наранява