Не ви ли се е случвало да седнете и да се замислите и да си кажете " Ей кога мина толкова време..а всякаш беше вчера " ? Миналата година точно по това време, точно на тая дата бях с момичето, което обичам и днеска както седях и не знам защо се сетих. Стана ми приятно, че се сетих за нея и за чувствата, които имах към нея и тя как ме караше да се чувствам. Спираше мислите ми..спираше сърцето ми с една нейна дума. Няма да забравя как ми казваше, че ме обича..как плака в мен и как я обичах. Мина много време. Някой ще си каже ' Ти си луд толкова време да помниш някой, с когото си бил/а '. Е, наречете ме луд ако искате, но аз се сещам за нея и НИКОГА няма да я забравя. В това съм сигурен. Трудно е да забравиш някого, когото си обичал, особенно когато е бил единствен до момента и не сте имали по силни чувства към някого до сега.
Карайте половинките ви до вас да бъдат щастливи. Покажете им какво значат за вас и не ги подлагайте на тестове. Давайте от себе си за връзката всичко. Не се тормозете с проблеми. Каквото има да става ще стане. НЕ изневерявайте. БОЛИ дори и да не признава отсреща човека. Бъдете съвестни и най вече - бъдете щастливи..