- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "ЗА" ИЛИ "ПРОТИВ" МОНОГАМИЯТА?
Вярвате ли в нея?Мислите ли,че можете да живеете с един човек цял живот?Колкото и да се обичате-склонни ли сте на изневяра?
Аз например мисля,че ако срещнеш подходящия-един живот едва ли ще е достатъчен ....![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Разбира се че може.А щом обичаш някой хич не ти минават мисли от сорта на "изневяра" през главата ти![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
за моногамията..и да вярно е ,когато срещнеш човека , с който искаш да си завинаги не ти стига един животи не бих изневерила
За съм, ако си намерил то4ен 4овек.
![]()
Робинята на Quench
Даже и цялата вечност ше ти се стори малко!![]()
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
ЗА моногамията съм, може да се живее с 1 човек цял живот, но ако и двамата са щастливи и се радват на връзката![]()
+1Първоначално написано от tinky_winky
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз също съм "за" моногамията.С правилния човек,всичко е възможно,не го намирам за остаряло,консервативно и прочие!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
аз съм против моногамията![]()
не мога да си представя цял живот с 1 човек,иначе съм за сериозните връзки,но нз някак си според мен всичко е до време![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Май ти не знаеш какво е моногамия.Първоначално написано от ELFIQ
Да си моногамен не означава,
че си с човека доживот,ами
че не изневеряваш и имаш сериозна връзка.
По принцип съм за.
Против ..... предполагам всички мнения ЗА са от жени .... да така трябва да е вие търсите партнюр,които да ви осигорява сигурност и стабилност за дълго време обаче от другата страна сме ние и предполгам че всички ще са на моето мнение ПРОТИВ .... просто търсим повече жени,които да задоволяват различните ни нужди тази тема има 2 страни и аз така ги приемам
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Аз съм ЗА моногамията - щом обичаш един човек би трябвало да имаш очи само за него,НО съм срещала много малко момчета,които са на моето мнение ...
Just haters make me famous! εĭз
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от PePeLePew
Никога никога никога не може си верен на един човек.
Ама никога!
еми именно ако обичаш дадения човек , няма да му изневериш ...Първоначално написано от Bai Toq
Да, бе, а аз съм барби...Първоначално написано от ELFIQ
На този днес мое да неПървоначално написано от cherinka
му изневериш,на другия утре,
на третия-другиден![]()
Искаш ли да си с даден човек и ако го обичаш, за друг няма да мислиш и дори няма да се сетиш, че може да легнеш с него
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
За да повярвам, че мога да живея цял живот само с един човек, трябва той да ми е доказал, че също би могъл да живее само с мен.Защото ако съм му се доверила напълно, пък той се е издънил, колкото и да го обичам, не бих могла да му простя на 100% и всичко постепеннос ще приключи. А пък и едва ли на тези години някой на някого може да обещае такова нещо. За това и са ми много странни тия бракове на по 22-3-4 години... струват ми се прекалено "ранни". За да си достатъчно готов да се 'обречеш' с един човек, трябва да си достатъчно зрял, сериозен и наживял се. Това не означава, че животът трябва да спре, но вече се преминава на по-различен етап.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Естествено. Ако не мога да бъда само с даден човек, защо ми е изобщо да бъда с него?!
Вярвам в моногамията и съм "за" нея.
Аз пък смятам ,че е възможно да прекараш живота си само с един човек стига и от двете страни чувствата да са еднакво силни!
попринцип да... обаче винаги има ситуации, в който може да се получи гаф... така де кой е безгрешен![]()
Да,може.Жив пример са баби и дядовци,които се държат за ръчичка и се целуват.За едни такива съседи бях попитала моята баба веднъж и каза че са така още от отделенията,демек 5,6 клас в даскало.![]()
Аз съм твърдо ПРОТИВ искам да ви кажа, че един живот е много дълъг период от време и просто е навъзможно да си само с 1 човек ... пък и е безсмислено, защото откъде ще знаеш, че там някъде не те чака някой, който е по-подходящ за теб ?!? :P
So free
именноПървоначално написано от PLuScHeTo
мн точно го каза
![]()
Ако смяташ, че си срещнал правилния човек и искаш да бъдеш точно с него, тогава съм ЗА, в противен случай не..![]()