.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Била съм само с 1 и той е бил само с мен. наскоро си говорихме дали си представяме да сме заедно винаги, да нямаме никога друг, дали ни плаши това.........Не! Тазиш мисъл ни кара да се чувстваме щастливи. Отдала съм тялото, сърцето и душата си на този мъж......не могат да принадлежат на никой друг вече. Не и по този начин. За моногамията съм, но не е нещо като принцип, който трябва да устоявам. за моногамията съм, защото просто не ЖЕЛАЯ никога да съм с никой друг. За моногамията съм, защот когато си с точния човек, ти просто го чувстваш чст от себе си, част от собственото си съществуване. Дори и не можеш да си помислиш да си с друг....а и не искаш.

Аз съм с моя приятел от 4 години. Обичаме се и никога не сме си изневерявали. Вярно, че сме имали трудни моменти, но и това е минало. Не подкрепям изневярата и това е нещото, което най мразя. Вярвам, че може да живееш цял живот с един човек без да му изневеряваш.

Град
    At the world's end
    za opredeleno. Neznam zashto. Prosto ponqkoga si mislq che e taka.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Град
    Targovishte
    Ako istinski obichash nqma da izneverish... :P
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Отдала съм тялото, сърцето и душата си на този мъж......не могат да принадлежат на никой друг вече. Не и по този начин. За моногамията съм, но не е нещо като принцип, който трябва да устоявам. за моногамията съм, защото просто не ЖЕЛАЯ никога да съм с никой друг. За моногамията съм, защот когато си с точния човек, ти просто го чувстваш чст от себе си, част от собственото си съществуване. Дори и не можеш да си помислиш да си с друг....а и не искаш.
    + 6547653475965654535668607987 \/

...чак ме и разчувства, егати.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    София
    Зависи ако си на 13,14,15 години според мен трябв ада си притв.Но после вече е наи хубаво да си с 1.

Да, мисля, че е възможно един човек да ти дава всичко, от което се нуждаеш.
    Аз срещнах такъв човек и съм сигурна, че това е ТОЙ!
    Твърдо против изневярата съм, това е подло предателство не само спрямо човека до теб, но и спрямо теб самата.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Принципно, когато наистина обичаш даден човек с всеки друг малко или много ти е гадно, поне аз съм така. Но в същото време не може да си с даден човек един ужасно дълъг период от време, да не говорим за цял живот и нито веднъж да не се вгледаш в някой друг, нито веднъж да не ти мине мисълта за секс с някой друг. Против моногамията съм всеки има нужда от разнообразие и това не значи, че не обича човека до себе си.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен човек може да бъде моногамен, по-точно трябва да бъде моногамен. Защо ли? Ами, тези, на кои им се е случвало да изневеряват, винаги са знаели, че не постъпват правилно, дори и да им е харесвало. Затова по-скоро е естествено да си моногамен, макар че се случва така, че да не постъпваме и така както трябва. Мисля, че бих живяла цял живот и с един човек. Не знам дали винаги и 100% ще му бъда вярна, защото цял живот е едно наистина дълго време. Но според мен, ако любовта е истински силна, тя може да преодолее и изневярата.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    Против ..... предполагам всички мнения ЗА са от жени .... да така трябва да е вие търсите партнюр,които да ви осигорява сигурност и стабилност за дълго време обаче от другата страна сме ние и предполгам че всички ще са на моето мнение ПРОТИВ .... просто търсим повече жени,които да задоволяват различните ни нужди тази тема има 2 страни и аз така ги приемам
    ako muja mi misle6e kato tebe,bih mu kazala v liceto,4e e ne6tastnik!

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    Против ..... предполагам всички мнения ЗА са от жени .... да така трябва да е вие търсите партнюр,които да ви осигорява сигурност и стабилност за дълго време обаче от другата страна сме ние и предполгам че всички ще са на моето мнение ПРОТИВ .... просто търсим повече жени,които да задоволяват различните ни нужди тази тема има 2 страни и аз така ги приемам
    Какви различни нужди имате, които ЕДНА жена не би могла да ги задоволи?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Зависи какво разбирате под моногамия. Ако значи през целият си живот да си бил само с един единствен партньор е на практика невъзможно. Ако е това, което разбирам аз - докато си с един човек да си само с него без да му кръшкаш с 330 други, съм твърдо за. Най-малкото от уважение...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Зависи какво разбирате под моногамия. Ако значи през целият си живот да си бил само с един единствен партньор е на практика невъзможно. Ако е това, което разбирам аз - докато си с един човек да си само с него без да му кръшкаш с 330 други, съм твърдо за. Най-малкото от уважение...
    Защо да е невъзможно? Майка ми и баща ми не са били с друг. да не говорим за бабите и дядовците ни......И аз искам като тях

Защо да е невъзможно? Майка ми и баща ми не са били с друг. да не говорим за бабите и дядовците ни......И аз искам като тях
    Защото е голяма рядкост да попаднеш от раз на точният човек. Не, че е невъзможно, защото аз лично мисля, че с твоя приятел надали ще се разделите. Но както казах, това е просто едно изключение. А моите баба и дядо не са си били единствени впрочем
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

За бабите и дядовците... не е ли малко далеч от сега?
    В днешно време мисленето и ценностите са се променили... коренно различни от тогава...

Сега моногамността зависи от индивидуалното съзнание на всеки...

Аз съм за, но това ще стане само при наличие на чувства... във всеки друг случай е почти невъзможно да си моногамен...

Може разбира се!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За моногамията съм! Най-малко съвестта ми няма да ме остави на мира след нещо подобно! А чрез изневяра унижавам и човека, с когото съм! И не смятам, че заслужава подобно отношение!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Бикини-Ботъм
    за мен,който оби4а не изневерява.мисля 4е има любов за цял живот или поне нещо подобно.щастливец е който я намери.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    Свищов
    Защото е голяма рядкост да попаднеш от раз на точният човек. Не, че е невъзможно, защото аз лично мисля, че с твоя приятел надали ще се разделите. Но както казах, това е просто едно изключение. А моите баба и дядо не са си били единствени впрочем
    Е, и аз знам, че след като баба ми почина, дядо ми си имаше друга, но все пак беше 8 години вдовец..а и на 68-70 едва ли е вършел нещо по-така. Но при дргите ми баба и дядо не е така. Да са ми живи и здрави на 14-ти август правят 55 години брачен живот.
    Майка ми и баща ми са заедно от 11-ти клас, а сега са на по 54.....просто явно моногамията ми е генетично заложена.

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    за моногамията..и да вярно е ,когато срещнеш човека , с който искаш да си завинаги не ти стига един живот и не бих изневерила
    много точно казано
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Мисля, че след като живеем в 21 век, моногамията се губи изобщо като понятие..и живия пример е пред очите ни-виждаме го всеки ден...Що се отнася до мен? Не, не съм склонна на моногамия, аз съм човек, на разнообразието, обичащ промените и едва ли щом търся нова тръпка има нещо, което би ме задържало при старата.. Така мисля аз.. И да -склонна съм на изневяра...Партньора ми сам си е виновен, че съм му изневерила! Тфа е мойто мнение! И кфо значи "не ми стига един живот".. Ми живейте за мига, правете това което искате... Утре ще ударите камбаната, ще заровите нос в чемшира и прочие и ще е гадно да не сте изживели живота на макс, както и възможностите, които той ви предлага... Обичате някого..окей, ама "винаги може и повече и по-добре!"

Мега фен Аватара на sasha_90
    Когато обичаш не изневеряваш.Аз съм на този принцип!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    За моногамията съм! Най-малко съвестта ми няма да ме остави на мира след нещо подобно! А чрез изневяра унижавам и човека, с когото съм! И не смятам, че заслужава подобно отношение!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си