- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Богомолки
Гледам си индийски богомолки и скоро ще започнат да се размножаватМного са готини малките.Ще се опитам да пусна снимки по-късно.Ако някой друг си гледа също да пише .
Имам фобия от тея гадинки![]()
Ако го видя някъде..жална му майка ХАХАХАХХА
![]()
Всички момичета, които са идвали у нас така разправят.
И като видят терариума се забиват пред него, а тарантулата като мръдне почват да подскачат и да пискат.
Пусто женско любопитство.
човек ако можеш да ми подариш 2-3 ще си златен! трябват ми много до края на месеца (плссссссссс)
Много са ми гнусни всякакви такива изчадия..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мечтата на живота ми е да имам тарантула и да се казва Волдемор... Колко горе-долу е цената на една такава животинка.Първоначално написано от Orono
За разлика от твойте "женски" аз обожавам паяци, но за сега имам само в банята...
към 50 лв
На мен ми харесват такива тарантули и богомолки.Но все пак винаги съм искала да имам хамелеон или някой много малък зелен гущер.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Ето ви две. Извадка от лекциите ми по биология.
Mantis religiosa
Iris oratoria
Мразя ги тея гадини...
az pyk iskam da imam tigyr ama na6te ne6tat![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Едно блонди е 400$.Първоначално написано от f.a.k.e.
Гледайте змий или центипеди :Р
Особено вторите много смешно се хранят :Р
Мен богомолките ме умиляват.Не знам има нещо много тъжно в тях...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
богомолката е ужасно нещо ве, един път видях едно такова и съм вперила поглед да го видя да го разгледам, за севте виждах .... и това животно като си впери погледа в мене, имах чувството, че направо ще ме убие с погледа си само ..... леле ужас![]()
ааа ужассс мн ги мразя тия буби![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Зависи от пола, породата и възрастта.Първоначално написано от Pliok0019
Но могат да се намерят за под 30 лв. бебета от най-безобидната порода.
bogomolki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Моите са същите,но на тази снимка е малко зловеща.Иначе са много симпатични,особено като са млади.Тогава са зелени.Първоначално написано от exploitedteen
А как разбираш коя какъв пол е?Първоначално написано от exploitedteen
Бла...мразя паяци. И фобия имам от тях май.
Иначе богомолките са супер странни, зловещи, красиви, и някак замислени о.О С баща ми преди време си гледахме, ама майка ми не беше особено на кеф, най-вече като си намери една около възглавницата, на тъмно (май), хяхя... :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Веднъж видях богомолка на пердето и виках мама да я разкара, щото не бях в състояние да я доближа.![]()
Не мога да ви разбера как гледате богомолки у вас. Ако стаята има след-апокалиптичен вид, няма ли опасност да се загуби някъде? Ако ви полази докато спите?![]()
Абе де да знам.. определено не искам такова в нас.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?