- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Богомолки
ае аз ако имам богомолка най-много да я изгубя някъде...вчера се взрях в един клон който се оказа богомолка и ми изкара ангелите като се мръдна... въх аз пък искам мишка ддз с червени очи или заяк с червени очи, а хъскито ще почака
![]()
![]()
БисквитенотоЧудовище
вс др ама не и хлебарки е тфа кат го вида ...![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
сестра ми гледа богомолка в нейната стая...избягвам да ходя там
а току що ми съобщи,че е изчезнала![]()
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Аз моите не съм ги губила.Те живеят в аквариум и когато им сменям листата понякога някоя се скрива под масата или жърху някоя билка или цвете.И почти винаги след време се връща при аквариума.Сега обаче ще заминаваме на почивка и съседите ни трябва да ги хранят,те са съгласни,но последния път, в който те ги храниха,богомолките измряха от глад.Надявам се тази година да не стане така.
![]()
аз като малък пуснах костенурките ни на разходка у нас и после ги търсихме под дивани и канапета копелетатаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Веднъж пуснах богомолките си на разходка върху един клон от бреза в стаята ми и после докато ги намеря...Те през цялото време бяха на клона, но просто не се виждаха лесно.![]()
малко бързам .. и не прочетох колко струват тия богомолки но са готини...и аз съм буболечко манияк като малък бях тоестИмам Колекция от бръмбари
та колко са ?
I wake up in the morning and I piss excellence.
Не съм сигурна дали беше при богомолките, но май след като мъжкия оправи женската- тя го изяждаПървоначално написано от velma
![]()
А иначе много се кефя на тарантулките, най-добрата ми приятелка си гледа и й се радвам много![]()
един път ми бяха подарили една богомолка...много е интересно да я гледаш как се хранино я пуснахме на свобода
![]()
ОМГ НЕМА ДА СПА ТАЯ ВЕЧЕР!Първоначално написано от Orono
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥
че те апят комари![]()
При богомолките е, но при този вид,който отглеждам не става така.Не са хищни и не се ядат.Първоначално написано от _mimz_
Съжалявам , но не ги продавам и не знам дали някой продава.Една приятелка на майка ми ми ги даде.Иначе доста хора са намирали по разни клони.Ако ходиш на село,потърси.Първоначално написано от japixloops
Хъх,в Царево през лятото е пълно.Миналата година бях там и като се разхождахме из стария град вечерта видях най-малко 20.Иначе един ден преди много години майка ми беше легнала и една богомолка,дошла незнайно откъде се настани върху корема й.Ужас!Не бих отглеждала такова нещо.Тарантулката обаче е сладка!![]()
С какво я храниш?А разхождаш ли я?Първоначално написано от Orono
Имам фобия от богомолки, направо като ги видя и нещо ми прещраква, а като си помисля че някои видове стигат до 20санта![]()
За сметка на тва тарантулката мн ме кефи
Пахахахахаха,помня,че преди 1 или 2 години на морето в стаята ми беше вляэла богомолка.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
velma,
ти продаваш ли богомолки ? От няколко седмици си търся и никъде не мога да намеря.![]()