.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Богомолки

Град
    Dreamland
    ае аз ако имам богомолка най-много да я изгубя някъде... вчера се взрях в един клон който се оказа богомолка и ми изкара ангелите като се мръдна... въх аз пък искам мишка ддз с червени очи или заяк с червени очи, а хъскито ще почака
    БисквитенотоЧудовище

Град
    between the stars ,,
    вс др ама не и хлебарки е тфа кат го вида ...
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

сестра ми гледа богомолка в нейната стая...избягвам да ходя там
    а току що ми съобщи,че е изчезнала
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Аз моите не съм ги губила.Те живеят в аквариум и когато им сменям листата понякога някоя се скрива под масата или жърху някоя билка или цвете.И почти винаги след време се връща при аквариума.Сега обаче ще заминаваме на почивка и съседите ни трябва да ги хранят,те са съгласни,но последния път, в който те ги храниха,богомолките измряха от глад. Надявам се тази година да не стане така.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    абееее глупости- аз лично не съм губил моите...

ама един път майка ми намери змия (водна малка) на балкона и щеше да се побърка...
    аз като малък пуснах костенурките ни на разходка у нас и после ги търсихме под дивани и канапета копелетата
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Веднъж пуснах богомолките си на разходка върху един клон от бреза в стаята ми и после докато ги намеря...Те през цялото време бяха на клона, но просто не се виждаха лесно.

Повече от фен Аватара на japixloops
    малко бързам .. и не прочетох колко струват тия богомолки но са готини...и аз съм буболечко манияк като малък бях тоест Имам Колекция от бръмбари

та колко са ?
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Re: Богомолки

Цитирай Първоначално написано от velma
    Гледам си индийски богомолки и скоро ще започнат да се размножават Много са готини малките.Ще се опитам да пусна снимки по-късно.Ако някой друг си гледа също да пише .
    Не съм сигурна дали беше при богомолките, но май след като мъжкия оправи женската- тя го изяжда
    А иначе много се кефя на тарантулките, най-добрата ми приятелка си гледа и й се радвам много

Супер фен Аватара на kindergarden
    един път ми бяха подарили една богомолка...много е интересно да я гледаш как се храни но я пуснахме на свобода

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от Orono
    Е, не, аз пък се базикам

Тука е малка.
    ОМГ НЕМА ДА СПА ТАЯ ВЕЧЕР!
    ♥ ♥ ♥

Град
    Ин Дъ Клуб
    че те апят комари

Re: Богомолки

Цитирай Първоначално написано от _mimz_
    Цитирай Първоначално написано от velma
    Гледам си индийски богомолки и скоро ще започнат да се размножават Много са готини малките.Ще се опитам да пусна снимки по-късно.Ако някой друг си гледа също да пише .
    Не съм сигурна дали беше при богомолките, но май след като мъжкия оправи женската- тя го изяжда
    А иначе много се кефя на тарантулките, най-добрата ми приятелка си гледа и й се радвам много
    При богомолките е, но при този вид,който отглеждам не става така.Не са хищни и не се ядат.

Цитирай Първоначално написано от japixloops
    малко бързам .. и не прочетох колко струват тия богомолки но са готини...и аз съм буболечко манияк като малък бях тоест Имам Колекция от бръмбари

та колко са ?
    Съжалявам , но не ги продавам и не знам дали някой продава.Една приятелка на майка ми ми ги даде.Иначе доста хора са намирали по разни клони.Ако ходиш на село,потърси.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Хъх,в Царево през лятото е пълно.Миналата година бях там и като се разхождахме из стария град вечерта видях най-малко 20.Иначе един ден преди много години майка ми беше легнала и една богомолка,дошла незнайно откъде се настани върху корема й.Ужас!Не бих отглеждала такова нещо.Тарантулката обаче е сладка!

Цитирай Първоначално написано от Orono
    Е, не, аз пък се базикам

Тука е малка.
    С какво я храниш?А разхождаш ли я?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Имам фобия от богомолки, направо като ги видя и нещо ми прещраква, а като си помисля че някои видове стигат до 20санта

За сметка на тва тарантулката мн ме кефи

Град
    Някъде там...
    Леле

Мега фен
    Град
    София
    Пахахахахаха,помня,че преди 1 или 2 години на морето в стаята ми беше вляэла богомолка.
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Град
    sofia
    velma,
    ти продаваш ли богомолки ? От няколко седмици си търся и никъде не мога да намеря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си