- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли човек да предаде прнципите си, за да не е сам?
trqbva li da se otkaje 4ovek ot tova koeto e obi4al cql jivot v imeto na tova da ne e othvurlqn ot tezi koito go smqtat za razli4en za da otkrie liubovta ili trqbva da tursi srodna du6a spodelq6ta interesite na dadeniq individ do krai nezavisimo ot trudnostite
(tova ima vruzka sus drugata mi tema v tozi razdel taka 4e moje i neq da poglednete vupreki 4e po-hubavo 6te e da pi6ete neprinudeni komentari...lele kak pak se otplesnah)
т.7
krem4et0
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Аз не можах да разбера точно какво искаш да кажеш,но едно мога да ти кажа,че няма да е редно да чакаш сродната си душа.Ще стойш сам Бог знае само колко време.Аз съм на мнение,че за да откриеш наистина това,което искаш,трябва да си имал опит в любовта,че като срещнеш точния човек да знаеш,че е той.
Искам човека до мен да ме обича такава, каквато съм, а не да се налага да изневерявам на себе си, за да му се харесам. Според мен истинската хармония се постига, когато партньорите се приемат един друг и не се опитват да се променят.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ама проблем!
Навсякъде ти трябва да си един и същи човек. Не трябва да се правиш на това, което не си, защото ето до какво стигаш! Относно проблема - сам/а прецени дали си заслужава!
Аз лично държа на себе си и достойнството си и продължавам напред да търся сродна душа, а не се отказвам за някой си сополивко! Никой, който досега е бил с мен не е заслужил да се отказвам от каквото и да било! ТОВА Е!
napravo mi ze dymite ot ystata,da ne si qsnovidka?Първоначално написано от Steli{P}
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
az mislq 4e imenno razli4iqta pravqt 1 4ovek individualen i interesen i nikoe gadge ne e 4ak tolko bezcenno 4e da zaslujava da se otre4e6 ot principite si... 100% ima i drugi s tvoite interesi i kogato sre6tne6 tozi 4ovek,6te se polu4i bez da se otri4a6 ot ni6to\
/ kato 6te stava pone da e istinsko...
![]()
Напълно съгласна съм с теб!Много добро изказване!Първоначално написано от Steli{P}
директно ти отговарям на въпроса-TRQBVA LI 4OVEK DA PREDADE PRINCIPITE SI ZA DA NE E SAM
Категорично НЕ![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Оффф,стига с твойте малоумни теми,бе.Първоначално написано от blader
Да не си педал,замислял ли си се???
Живей си живота,млад си предполагам,
стига си мрънкал по форумите.
Bai Toq взе ми думите от устата![]()
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Great minds think alikeПървоначално написано от PePeLePew
![]()
Никога не бих предала принципите и разбиранията си,дори и за "голямата любов".Човекът,който ме обича трябва да ме обича заради това,което съм,а не заради това,което иска да съм.Сродните души винаги се намират ( аз мисля така ) , просто е въпрос на време ...
Just haters make me famous! εĭз
Любов, любов, любов.
Само мътите главите на малките деца, че има любов.
![]()
NE SUM PEDAL BE DA MU E*A MAIKATAОффф,стига с твойте малоумни теми,бе.
Да не си педал,замислял ли си се???
Живей си живота,млад си предполагам,
стига си мрънкал по форумите.
prosto gledam da se suobrazqvam sus vsi4ki i da si otgoorq na vuprosi koito sa porodeni ot malkoto mi zasega jiteiski opit i me vulnuvat tova ne ozna4ava 4e sum pedal prosto vuprosite mi ne sa s tolkova iz4istena,prosta i ob6todiskutirana naso4enost i izglejdat malko stranni no tova e za6toto formulirovkata im e takava prosto ne moga da gi izmislqm taka 4e da sa po-razbiraemi
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Ясно.Първоначално написано от blader
Просто не се съобразявай с всички,
дръж си МЪЖКИ.
Тук едва ли някой ще ти даде отговор на
сериозни въпроси(освен мен :P).
Сега по темата,за да не те обидя.
Има два варианта-
да намериш момиче с твоите интереси,
твоят стил,твоята музика...
ИЛИ
да ти бъде донякъде противоположност
и това да те промени.
Принципите не си ги променяй,
ето това значи да си мъж.
И го давай по-ведро,не се сдухвай.
Не предавам себе си.Който не го кефя да не се занимава с мен!![]()
![]()
![]()
За мен това да бъдеш различен е може би най-хубавото човешко качество. Ако се откажеш няма да бъдеш щастлив...А всъщност това е важното. Любовта е хубаво нещо, но заради нея не бива да се отказваме от принципите си. Пък и каква ще бъде тази любов?![]()
Има връзки ,в които и двамат имат общи интереси и това ги е привлякло има и връзки,в които интересите са различни и това е помогнало да се задържи тази връзка.Понякога противоположностите се привличат ,понякога не...
+1 абсолютно вярно ... не би трябвало да има човек, който да не знае, че любовта е измислена, за да не се плаща за секс :PПървоначално написано от cherinka
So free
определено не!! не давам на никой да ме променя! аз съм си аз!! според мен ако някой ме харева трябва да ме харесва такава каквато съм а не да ме променя! никога няма да променя човека. ако има някакви мн фатални различия да речем метъл и члагрка (абсуреден пример) и мн се харесват могат и двамата да направят компромис и да не обръщат внимание на това![]()
Много точно казаноПървоначално написано от princesa_viki
![]()
не можах да разбера какво искаше да кажеш
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Az sym chela i drugata ti tema predi i nesmqtam che chovek trqbva da se otkazva ot tova koeto haresva samo za da se haresa na nqkogo...Po dobre ostani veren na sebe si pyk moje i da ti se usmihne kasmeta:P
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Никога не бих променила възгледите си, за да може да се чувствам харесана от другите.
Аз съм такава, каквато съм и искам да ме ценят такава, а не защото се правя на човек, какъвто не съм.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Идеята е в това, твоята сродна душа да те хареса и обикне, евентуално такъв какъвто си.Обаче, ако ти самият си свикнал да се "нагаждаш" спрямо обекта на желанията си, в един момент губиш истинското си-Аз и си неспособен да направиш впечатление, защото не е останало нищо истинско в теб.Ставаш една развалина, изморена, похабена от многото компромиси.И всичко това е не защото вървиш против принципите си, а защото нямаш изградени такива.
За да си част от една връзка, първо трябва да си осъзнал много добре, кой си, какви са целите и очакванията ти.Ако не познаваш себе си и не знаеш какво искаш и другите ще предпочетат да не те опознават...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone