Цитирай Първоначално написано от basson
Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Цитирай Първоначално написано от basson
Цитирай Първоначално написано от Nadelina
I s dvete. Lqvata e po-byrza, ama ne dostatachno izdyrjliva ponqkoga, dqsnata ne e tolkova byrza, ama ne se umorqva, dokato ne svyrsha.
Добре бе бахти, как не ви е срам да споделята толкова лични и интимни неща и да се разголвате пред широката публика.. курвенско поведение е това, ще знаете. Срамна работа, никаква свян нямате вече.
Ми за мен примерно тея неща не са лични. Аз и с познати си говоря за секс без притенение...Нали всички го правят. За мен е все едно да споделя какво съм яла вчера. Има далеч по-лични неща
Еми ако не са, значи толкова по-зле за тебе. Не знам кое е по-лично от 'ИНТИМНИТЕ' неща, които за това са интимни - щото са прекалено лични. Това, че не те притеснява да разказваш пред широката публика как си бъркаш в гащите и стимулираш клитора да речем и си пъхаш каквото и да било говори само лошо за теб, не за мен.
МлЪк ве!Като не ти харесва кой какво споделя защо влизаш в тоя форум?И на мен не ми харесва че има чалгари, педераси, не достатъчно разкрепостени момичета, но не убиждам хората.
По темата:както вин дизел каза с дяснатя лявата все едно е чужда