- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена и бременна
И да се смеете има и такива случаи, в които девствената ципа и по-еластична и успява да се скъса чак при първото раждане..Първоначално написано от sexy_baby11
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Колкото и да е еластична девствената ципа, ВИНАГИ гинеколог може да каже правила ли е секс или не. Може да е еластична и да не е разкъсана, но не си стои непокътната.
Невъзможно е да забременееш ако си девствена - ако беше възможно, църквата дали нямаше да се възползва?
Да, може.Преди година ми разказаха за момиче, чийто приятел свършил в/у корема й, но течността се е стекла и е попаднала доста навътре.
Да, разбира се. "Казаха ми", "чух наскоро", "по телевизията съобщиха", "някъде прочетох"....наистина ли вярвате на такива градски легенди ?
Историята я разказа г-жата ми по Биология пред целия клас.Защо да ни лъже?Първоначално написано от f(x)
И аз чакам с нетърпение!Първоначално написано от мечтател
![]()
Don't worry, be happy!
еми трябва да е правила секс че да е забременяла а пък ти питаш за девствена значи неможе
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
еми ако свърши някой с 4икия в тебе да възможно е![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
инвитро![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ръгнала си го .. и не си девствена.. е зависи къде си го е ръгала де ;д![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Ne e nevazmojno
Ха,естествено,че може.Вика му се - Непорочно зачатие. тцтцтц![]()
абе ина4е сте много отворени като правите секс ама незнаете елементарни неща
..Make my wish come true...
![]()
![]()
дааааа ако се подложиш на изкуствено осеменяване
![]()
![]()
![]()
Ти ме разбиПървоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
![]()
Тоя случай го развенчаха Mythbusters. Не може спермата да оцелее на жегата върху желязото. Умират.Първоначално написано от Венорьез
Amantes amentes
Добре бе,как ще може?За да забременее ,трябва смерматозоидите да се изтрелят със скорост вътре.Ако мастурбира жената и има на пръстите си сперма,според мен няма как да и даде начална скорост за да продължат към яйцеклетката.
Освен ако е непорочно зачатие (като майчето на Исусчо)
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Не е задължително да си девствена,ако сперма попадне във влагалището тя може да си проникне и навътре,защото има малки отворчета (все пак пишкаш или ти идва цикъла) възможно е,да.Малко тъпо го обясних,но е възможно!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аха,сега схванах,макар да мислех че не може да стане така.Първоначално написано от VerryBerry
![]()