- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Poдитeли и цигаpи .
Roditelite vi pushat li ? ako da spodelete kolko .. i dali imat problemi s zdraveto zaradi cigarite.. ili puk sa otkazali pusheneto i kak .. Na men mi e mnogo kofti che moite pushat zashtoto tova dosta vredi na zdraveto im i kato gledam klipchetata iz vbox-a kak vredqt cigarite mi se doplakva ;(
~Remember,remember...25th of November~
Ba6ta mi pu6i ot 30 godini, i mnogo ka6lq ot tova.... pu6i mislq okolo kutiq za 2 dni, izka mi se da gi otkaje, no ne se polu4ava ne6to... mn se strahubam da ne mu se slu4i ne6to, zaradi tqh, 4e mnogo go obi4am..
I bashta mi ot 30ttina godini maika mi ot 20 mai ..Te pushat okolo kutiq na DEN ;( Bashta mi mnogo kashlq ii mnogo me e strah ... ako nechii roditeli sa otkazali cigarite da spodelq ..
~Remember,remember...25th of November~
и двамата пушат
Майки ми...незнам,не мога да преценя по колко пуши,но може би по кутия на ден,тя пуши леки цигари...
Но баща ми... освен че пуши доста силни цигари,пуши по 2,3 кутии на денкашля...много... но все едно не му прави впечатление...
![]()
Не, не пушат
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Майка ми пуши, баща ми отказа и пушенето и пиенето след като катастрофира![]()
и двамата пафкат![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Не не пушат
...
Само баща ми пуши ..и лошото е ,че няма намерение да ги откаже![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
и двамата пушат..
понеже заедно са на работа ии общо изпушват около 3 кутии на ден.. зависи.леки са цигарите.
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Майка ми ги отказа преди 6 години.. Преди пушеше по около една кутия на ден. Пастрока ми пушеше от лигавщина по 2-3 цигари а ден по едно време ама тва беше преди доста години. Не пуши никой в нас освен сестра ми и баба ми.
баща ми пушеше преди ама сиг от о/о 8-9 години ве4е ги е отказал. иначе мама никога не е пушела
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
и двамата пушат като комини.. и аз пуша.. само брата не пуши, щото е прекалено млад (11). Наще не се опитват да ги откажат.. последствията са, че зъбите им не са мн бели и майка често се оплаква от венци.. Пушат някъде от 20 години
Само баща ми и имам навика да му късам цигарите![]()
we give it all.
И двамата пушат и то по много. Не ме интересува какво им прави със здравето - тяхно си е. Както ние, децата искаме да ни третират като възрастни и да не ни се месят личния живот, така и те имат това право. Да правят каквото си искат.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
само мама пуши тате е пушил преди, ама ги е отказал а майка ми пуши по една кутия Виктори Лукс (което за мене не е и цигара даже, защото е супер леко) на 2 дена демек може да се каже че не пуши
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
татко не пуши, майка пушеше до преди 2/3 години, уж ги беше зарязала, сега от време на време май пак припалва, но не ми казва понеже и казах, че ако я видя с цигара и аз ще запаля![]()
мойте не пушат![]()
и двамата пушат ....татко доста...мама по-малко ...
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..