- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?
normalny li e da ispitvam pove4e ydyvolstvie pri analen seks otkolkoto pri vaginalen?
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
sh3_1s_7h3_0n3
ми да възможно е.. всеки е различен![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не е нормално да пишеш "нормално" с У накрая.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
kakfo p1k te interesyva tebe kak pi6a ?Първоначално написано от EmILiA`
Всеки е с различни желания и изпитва удоволствие от различни неща. Не може другите да ти кажат кое е нормално, като на теб това ти харесва...
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ако та подпъна да та пердаша аз, няма да искаш втори път такава дрелка![]()
тъпичко е бейбиПървоначално написано от 5laDyRaNk1t11
![]()
napraviha ti nai u4tivo zabelejka,che si negramotna, a ti se durvish... na neq shteshe da i e nai-lesno da te napsuva shtoto e pulno veche s negramotni lapeta i ti qvno si edno ot tqh... gledai si otgovorite po temata i ne se vprqgai... bih kazala neshto v kruga na shegata no shte prozvu4i dosta grubo v toq sluchaiПървоначално написано от 5laDyRaNk1t11
ebi se v gyza
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
дотолкова че да ти се посмея малко на опитите за оригиналност на всичко да се слага по едно У или Ъ накраяПървоначално написано от 5laDyRaNk1t11
![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
мисля че да хаххх всеки си има вкус ;дд![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
НормалнУ ли е да си толкова неграмотна?!Първоначално написано от 5laDyRaNk1t11
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ami ako si nqkva na 12 det oshte cikul nqma e normalno inache edva li ...
WTF ?!
Сама прецени след като има не 1 и др такива случаи :Р е нормалнУ според менвсеки изпитва различни усещания по време на секс ... не случайно ние жените имаме повече видове оргазми :П
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
всеки има свои избор...на едни им харесва орален...на други...вагинален...трети анален...четвърти садомази...и т.н.Първоначално написано от 5laDyRaNk1t11
напълно нормално е![]()
А ти пък си много умна..Първоначално написано от haterkata
![]()
По темата,нормално е.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960