.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен

Nivea double effect

Мислех да си взема дезодоранта .. Ако някой го е ползвал може да сподели мнение

az imam suhiq roll on i mnogo mi haresva ! maika mi go polzva vednuj i posle obikalq cql den za da si nameri su6tiq
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

имах го.. ама свърши много е добър и не се изпотявах и космите ми растяха сравнително по-бавно

Аз го имам.Мирише хубаво,ама пак се изпотявам Вярно,че е малко и не цапа дрехите,ама с Одорекса ми беше по-добре...

Голям фен
    Съвсем скоро си го купих-спрей,но нещо не ми харесва как мирише и го дадох на майка ми.За космите,хммм,нямам наблюдения,ще питам майка ми

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Аз го имам.Мирише хубаво,ама пак се изпотявам Вярно,че е малко и не цапа дрехите,ама с Одорекса ми беше по-добре...
    Как така е малко и не цапа дрехите?

Цитирай Първоначално написано от СладурКаа
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Как така е малко и не цапа дрехите?
    Опа...Не знам колко ми се е спяло като съм писала тва...Начи не оставя бели следи по дрехите ако го оставиш да попие напълно.

Аз го имам (рол- он) и си го купих, защото ми хареса аромата (на тия реклами хич не им вярвам..) а дали ми растът космите по- бавно.. не мисля че има разлика. Но аромата мн ми хареса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Аз го имам (рол- он) и си го купих, защото ми хареса аромата (на тия реклами хич не им вярвам..) а дали ми растът космите по- бавно.. не мисля че има разлика. Но аромата мн ми хареса.
    мии все пак е дезодорант против изпотяване няма ли такава функция

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си