- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Nivea double effect
Мислех да си взема дезодоранта .. Ако някой го е ползвал може да сподели мнение![]()
az imam suhiq roll on i mnogo mi haresva ! maika mi go polzva vednuj i posle obikalq cql den za da si nameri su6tiq![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
имах го.. ама свършимного е добър и не се изпотявах и космите ми растяха сравнително по-бавно
![]()
Аз го имам.Мирише хубаво,ама пак се изпотявамВярно,че е малко и не цапа дрехите,ама с Одорекса ми беше по-добре...
Съвсем скоро си го купих-спрей,но нещо не ми харесва как мирише и го дадох на майка ми.За космите,хммм,нямам наблюдения,ще питам майка ми![]()
Как така е малко и не цапа дрехите?Първоначално написано от Liar
Опа...Не знам колко ми се е спяло като съм писала тва...Начи не оставя бели следи по дрехите ако го оставиш да попие напълно.Първоначално написано от СладурКаа
Аз го имам (рол- он) и си го купих, защото ми хареса аромата (на тия реклами хич не им вярвам..) а дали ми растът космите по- бавно.. не мисля че има разлика. Но аромата мн ми хареса.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
мии все пак е дезодорант против изпотяване няма ли такава функцияПървоначално написано от marilyn
![]()