- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защооооо
някой да помогне...това е един изключително екзистенциален въпрос....на всеки може да се случи....
днес си правих миш-маш...когато беше готов го хапнах преди да изстине...оттогава не съм имал сексуално желание...дори към съседката...помогнете ми със съвет...какво да правя![]()
Отивай бързо на лекар :P
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Емо..
Probvai da si rezne6 sinite kabel4eta po rakata moje da podeistvaПървоначално написано от emooo_boy
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
и аз имах същият проблем скороне се притеснявай нормално е... на колко си годинКИ
![]()
тва е сериозно...знаеш ли че сега...след толкова време...ако не ти е станало... има опастност да си импотентен... ;( ... копеле...другото заради което е така...щом и към съседката даже...абе...след миш маша май си обърнал резбата![]()
oo ne tova e kraq nikoga poveche nqma da se vyzbudish shtom i sysedkata ne pomaga znachi polojenieto e mn losho![]()
въййййй всеки луд с номера си...![]()
![]()
![]()
уникално потресена съм
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
за да е обърнал резабата т.е. да е станал нормален(нали е емо педал
)
по темата: мале копелее недей да я ядеш тая отрова е иначе как ше си поддържаш смисълна на живота т.е. ръчната![]()
(не бе ебаам се просто не знаех кво да напиша)
стига сте ми се подигравали...няма да ходя на сладкарница с вас вече
6to se ebavate s mom4eto kakfo kato e emo
емо бой споко бе, не си педал така че споко набий си една и си лягай ако и утре не го надървиш наистина върви на лекар...
там е въпросът...не четеш ли...от миш-маша вече не ми става...как да си набия
Оффф абе вие емотата сте ебаси грозните ташаци ебаси кво не моеш да го надарвш ебаси!?!?!?!?!?!? оди се грамни!!!!!!!!!!!!!!!!
бе ти откачена ли си беееее Коя жена не иска секс копеле!!!?@?@??@?@ тва че ти си болна не значи че нормалните жени не искат секс!!![]()
като се замисля, зелените чушки нещо почват да ме кефят...
оф путко мазна то от тва ставало нали?!??!?!Първоначално написано от Slivi
винаги съм твърдял че миш маша е упасна храна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeee NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEEE ОЩЕ ЕДИН ПЕДЕРАСТТТТТТ НА СВЕТА НЯМА ДА ГО ПОНЕСА СТАВАМ ЕМО !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опасна... BTW миш маш отдавна не съм ял но мн ми харесва и мога да кажа че след тва патока лети до небесата просто емо-тата са си гейзери (не се напрягайте емота :d )
недей ма ПАЧА НЕЩАСТНА...нали кат се самоубиеш...ще те дават по-новините...а не ми се слуша за теб...
а ти ако пак си напраиш миш маш...може от гей да се върнеш на нормален![]()