- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не я заслужавам
po-dobre i kaji...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+1Първоначално написано от FiRe_LaDy
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Виж какво по-добре премисли добре нещата преди да решиш дали да й кажеш или не...прецени кое е по-важно за теб - приятелството ви или това да се получи нещо между вас (евентуално).. риска е голям - прецени дали си струва![]()
Винаги е сложно.Затова е любов.Кажи може и да се получи.Ако ли не ще си останете прители.(Вие момчетата винаги сте така.Никога не можете да възприемете момиче просто като приятелка)
Сложно е да. Моя съвет е да не го признаваш. Запази го за себе си. По-добре да бъдете заедно като приятели, а не да си далеч от нея...
Momicheta,blagodaria za otgovorite
Ne e viarno.imam i drugi dobri priatelki.
Аз говорих общо.Не го приемай лично.![]()
Дрънци не я заслужаваш.Че то повечето случай става така.Най-добър/а приятел/ка ставате нещо повече от приятели.После приятелството не се губи колкото и сега да ме оплюват за мен е така.Първоначално написано от master_of_disaster
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Кофти ситуацийка...Според мен,трябва да обмислиш много добре нещата преди да предприемеш,каквото и да е действие...Защото в такава ситуация,ако тя не споделя чувствата ти само,от това признание може да се поразвалят нещата между вас...в смисъл такъв,тя може да се отдръпне не съзнателно,само и само да не те наранява знаейки за чувствата ти...
Според мен е най-правилно,ако мислиш за в бъдеще да й признаеш чувствата си,преди това да опипаш почвата и да видиш...дали има смисъл...Успех!
Това хайку ли беше ?![]()
И що реши, че не я заслужаваш?!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз искам да питам какво значи,че не я заслужаваш??..
Недей си рискува приятелството с това момиче, защото ако и кажеш има вероятност да се разпадне.![]()
♥ ♥ ♥
Аз пък бих ти казала действай ... щото ако ти е истинска приятелка дори да те отреже, после макар и трудно ще си възвърнете предишната форма на приятелство. Пък ако не пробваш все ще се чудиш "аве дали нямаше да стане нещо ако бях пробвал" ... Така че давай![]()
So free