.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Не може да ми влезе

С приятелката ми се опитваме да правим секс от околом месец, но пенисът ми не може да влезе. Това е буквално, вагината й не може да се разшири толкова. А знам, че пенисът ми не е чак толкова голям. Тя е на 16, аз - на 15 и на нито единия не от нас не ни е за първи път.
    Моля ви, дайте някакви предложения.

Град
    На края на дъгата :)
    възбуди я повечко,накарай я да се отпусне на макс и ако тва не помогне , пробвайте с лубрикант
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Град
    в мечтите ти
    Не може да влезе, защото тя се напряга и мускулите и се свиват Възбуди я повече, за да се отпусне.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Какво по-точно да направя ?

Град
    в мечтите ти
    Бъди нежен,целувай я на всякъде,наблегни повече на френската....
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

докосвай я лекичко с пръстите по цялото тяло .. едва доловими движения особено около клитора 100% шанс

Е нали не ти беше за 1 път бе ... тя нещо се напряга и се свива, и затова ... едва ли ти е чааак толкова дебел... повечко лубринакт, повечко ласки ... и повечко късмет

Възбуди я повече първо пробвай с пръст после с два френска любов също и тогава ремини към същинската част.
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    V MoQtA StAq
    Да ти помогнем да го вкараш ли ?
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    муаххахаха

аре стига бе ебати ташака

ти с перо ли я галиш или я чукаш?!

predrazpolojiq malko pove4e..nakari q da se otpusne i da si otvori kra4etata I togava i go vkarai bytai dokato ne vlezne pak tq da stiska zabki

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от futb0listchet0
    Какво по-точно да направя ?
    Ti se 4udi6 kakvo da napravi6 li?!?!?A ti kakvo,izvestna doza lubovna igra predi akta nqma li...ili direktno tup4i tam puk kvoto stane??????

Мега фен Аватара на Pliok0019
    ХАхахХАххаххАХА.

Голяма забава.

Първо френска, после пръсти..малко лубрикант и влизай смело.

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Ti se 4udi6 kakvo da napravi6 li?!?!?A ti kakvo,izvestna doza lubovna igra predi akta nqma li...ili direktno tup4i tam puk kvoto stane??????
    идеята като цяло не е лоша ако е на 14 и секса му се струва като изстрелване на совалка в космоса

Град
    Hidden Village of Konoha
    Бе имах и аз същия проблем. Не че не влезе - влезе, ама с мнооого напъвания, колкото и да бях възбудена. Решението е едно - ЛУБРИКАНТ!!!
    PP. Абе и слюнка става, ама си е по-добре лубриканта.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Супер фен Аватара на Amateur
    Възбуди я здраво,нека се отпусне повече и използваи някакви овлажнители примерно презервативите Sportex в всяка кутийка има подарък 1 овлажнител!

Не пести лубриканта Първо действай внимателно с пръсти, след това почваш. Ако се предразположи като хората, всичко й влиза
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

SabrinaAa ебахти мисленето имаш.
    Я на теб да ти го ръгнат примерно при първия път, ама да ти го ръгнат яко ... нали ще напълниш гащите и очичките със сълзи ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    Шопландия
    Така както си оформил заглавието си помислих, че на теб не може да ти влезе
    Та, по въпроса - ами плювай, бе момче!!!
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

xaxx

xaxx mi zna4i ne se e ebala za da ne vliza penisat ti v neq

еми както казаха по-нагоре хората мацката трябва да е супер отпусната да е на място кадето наистина иска да прави секс и да не се притеснява от нищо ( просто да си се наслади на момента) и трябва да е готова и тя да поема инициативата (wasntme) и въобще трябва да се получи така че и двамата да си прекарате добре ( дори и да не влезне отново)

Не целта е цел, а пътят

Мен лично, когато не съм достатъчно влажна, ме кефи повече. Щото малко ме боли докато гаджето ми ми го вкарва и точно тая болка ме възбужда мноооооооого Иначе пробвай ... целувки по врата и по ушите вършат работа.. поне при мен

Наблегни на любовната игра - целувки, докосвания, френска. Няма как да не стане, просто трябва да предразположиш момичето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си