- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- емо_бой и изневерите му ;(
искам да коментираме изневерите му...може ли... ще ви обясня...как ми е разказвал какъв секс е правил с коя ли не е...и сега и със съседката![]()
ОФФФ ПИСНА МИ ОТ ЕМО БОЙ АРЕ ДА ДУХА МАЛКО И ДА СПИ![]()
И ОТ СЛИВИ СЪЩО АРЕ МРЕТЕ
Да ви имам и драмите!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
Абе лудооо аз не познавам тъпото емо .. да по цял ден съм у градински ливади и еба емота нали.......
А свирки не си ли му правила в градинката до даскалото...през голямото междучасие,а?![]()
![]()
![]()
ахахаххахахахахахаххахха че ти в кое даскало си бе сиг не учим заедноп дори ахахахаххаа![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
105-то...в наркомаската...той ми каза...а ти си писала във форума че си от 105-то...![]()
![]()
![]()
не съм от 105 ами от 135.... аре умната малката....
аман от вас!Първоначално написано от Insalutary
Напълнихте форума с идиотщини бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тихо па ти...ти да не си ходил да се уверих дали не е гей... кат е изял миш маша...ако не си...не се меси...![]()
![]()
![]()
да сигорно ходя и еба емотаПървоначално написано от Slivi
ПФФ МРАЗЯ ГИ ТИЯ ГАДНИ ПЕДАЛИ!!!!
ем то и аз така ама ме нарочиха за неква дет духала на емотоПървоначално написано от haterkata
![]()
не съм педал...нямам влечение към мъже... виж, към социопатки имам...ще ми дадеш ли телефона си
пфффф злетаааа пуканка духай на емото дано ти се се изходи в устата пфффф тъпи темииииииииииии![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
089939988*
споко е обработено царевично зърноПървоначално написано от ПуКанКа
,ще им мине като си решат проблемите
![]()
![]()
Оф, станахте твърде много народ без работа, дет само се чуди как да си запълва времето, из тоя форум!
Що не се захванете с нещо по-смислено и не престанете с идиотските изпълнения?!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
абе я млаквай беееееее найш ли колко му е вкусна и спермата и акотоПървоначално написано от Софинка
![]()
![]()