- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпа ситуация....
Здрвейте ! Намирам се в една ужасна, забутана и още каква ли не история ! Е, ами ще разкажа.... 1-ното момче нека да му викаме Н, а другото Е
От няколко месеца, някъкво момче постоянно ми пише в аха (Н).... в последствие по някъква нелепа случайност разбрах, че го имам в скайп.. е, той беше грозен с отвратителен характер (тип, който мисли постоянно за бой).... Оказа се, че той се събира при новата ми компания.... но в нея имаше едно момче (Е), което ме зарибяваше (и то доста успешно). В началото нямах никъкви увлечения към Е , ала в последствие увлеченията започнаха.... За около 1 ден двамата взаимно се зарибявахме... До вечерта... тва момче Н го хванах да говори с Е .... ГЛЕДАХА МЕН !!!! Явно Н нещо му е казал, че ме харесва и Е се е дръпнал.... нз...От тогава Н все по-настоятелнио ми пише в скайп, а Е дето уш ме зарибяваше спря да води разговори с мен, най-много "дай една цигара"....
Е, сигурна съм, че разговорът между тях двамата е бил за мен...., но аз наистина мн харесвам Е ... дали има вероятност той още по -някъкъв начин да ме харесва.... ?
Моля, да бъда извинена за правописните грешки.... и искам съвети и мнения, а не някви спамове и ебавки.... !
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Да, ако те е харесвал преди едва ли мнението на някой от компанията би му повлияло. Пиши му в скайп, бъди по-настоятелна. Покани го да излезете...
Тоя от компанията Н твърди че бил мн влюбен в мен.... пък и е мн корав... страх ме е да не направи нещо на Е
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Недей да се предаваш и.. майната му на Н! Като видиш Н му кажи в очите че го презираш и няма никакви шансове с теб и го блокирай и просто да не ти пука за него! Бори се за Е разбира се ако си 100% сигурна в чувствата си![]()
ехх как ти говоря.. все едно се познаваме![]()
![]()
![]()
Обясни му как стоят нещата. Кажи му, че не го харесваш. Малко е рано, но можеш да споменеш, че Е. ти е симпатичен.Първоначално написано от fuck_brainpants
Говори с него, не знам какво се чудиш още ?
Everything happens for a reason..
Н ще пречука Е![]()
Преди да предприемеше каквото и да е, по отношение на Е, намери онзи другия хубавец и му обясни как стоят нещата-може и да те харесва, но щом ти не си падаш по него да те остави на мира и да не се меша.
След това, отиваш, говориш с Е и пак се зарибявате, ако усещаи желание и от негова страна...
Айде успех.
Не е толкова сложно, просто трябва да свикнеш с това да поставяш нахалниците на място, защото иначе цял живот ще се съобразяваш с другите и ще пропускаш много възможности.
Не прави тази грешка!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1 ...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Поговори и с двамата. На Н. казваш колкото се може по-внимателно, но и в същото време достатъчно категорично, че не искаш да имаш нищо общо с него, а на Е. му казваш, че ти е симпатичен и примерно би искала да стане нещо повече...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
трябва просто да поговориш с Н и да му обясниш всичко кажи му че не изпитваш чувства към него но не искаш да се карате и че харесваш Е аа след това бъди по настоятелна за Е - кажи му какво го е накарало да не говори толкова с теб да те избягва и т.н. ако разговора потръгне покани го да излезете
Точно така!Първоначално написано от i hate you but i love you
Блокирвай го тоя Н. отвсякъде и се стреми да си по-близко до Е. !
Недей да седиш на едно място и да слушаш тука хората кво ти говорят, а вече напрао си действай !
Игнори мигнори от всякъде за Н. ..........................
+1 за мнението на :cherinka: от мен![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Да, бе, хора, как си представяте един як и доста склонен на бой, както го описва момичето, да приеме спокойно думите й " Ами, Н, ти си смотан, грозен и тъп и не ме кефиш, щото се кефя на Е. Духай!"Да, да, няма да ги пречука и двамата.
Според мен въобще не говори с Н, просто не му обръщай внимание. В смисъл не като ти говори да се правиш, че не го чуваш ( истории от 2ри клас ), ами просто не завръзвай разговори с него, като те попита нещо, му отговори спокойно и кратко. Просто се дръж хладно, но и спокойно с него, така че да няма повод да те обвини, че си го убидила с каквото и да е било.
Колкото до Е, с него можеш да действаш и по-настоятелно. Например можеш да го поканиш на срещаСезонът е много подходящ за покана на " По мелбичка" например
. В случай, че се съгласи и наистина излезнете, не го нападай веднага с думите " Обичам те, защо не ми говориш, какво стана, ами Н...." И така натататък. Говорете си за някакви общи неща, за компанията, някакви спомени, закачайте се. Накарай го да се отпусне, да се смее и да си прекара добре. Покажи му, че го харесваш и че и ти си готин човек, без да му го казваш
.
Представи си, че Н. му е наговорил разни неща за теб, които не са верни, но Е. да е повярвал и затова да се е отдръпнал. Н. ми звучи, като такъв тип, който изповядва правилото, че на война и в любовта всичко е позволено.
Успех!![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
emi za6to ne pogovori6 s E i ne si izqsnite ne6tata pokaji mu 4e haresva6 nego a ne H pokaji mu 4uvstvata si, i ako i E te haresva 6te ti otvyrne![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
погови и с двамата
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
всимаш единия,изритваш другия,само не оставай на сухо![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Да, Е те харесва, обаче от приятелска солидарност към Н се е отръпнал (което ако е така говори много хубаво за Е)! В никакъв случай не давай повече надежди на Н, напротив даже се отръпни от него и покажи симпатиите си към Е!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Поговори с Н. и му сподели,4е нищо няма да се полу4и...ако не искаш да ти се ка4ва на главата или да провали всякакви възможности с Е.!!!Оба4е в никакъв слу4ей,не споделяй с Н. за Е. (най-малкото може да предизвикаш конфликт между двамата...)понякога не трябва да казваме вси4ко на неприятните хора .Успех с Е.
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
няма начин...... аз на скайпа нали знаете онова "/ме и пишеш песен" аз написах и оня "ОКС АЕ ЛЕКА НОЩ" оффф няма нищо да се получи![]()
![]()
![]()
![]()
nastoqvai i dai na H da razbere che ne se interesuvash ot nego i se posveti na E dano uspeesh![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
+123456789987654321Първоначално написано от i hate you but i love you
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
123456789987654322 :PПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
Ми говори с Н и го попитай какво му е казал. Кажи му, че ти наистина харесваш Е, че нещата с него (Н) няма да се получат и да те остави да бъдеш щастлива... Или пък говори с Е ама така по-настоятелно, докато не ти каже за какво са говорили с Н не го оставяй на мира..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..