- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпа ситуация....
Здрвейте ! Намирам се в една ужасна, забутана и още каква ли не история ! Е, ами ще разкажа.... 1-ното момче нека да му викаме Н, а другото Е
От няколко месеца, някъкво момче постоянно ми пише в аха (Н).... в последствие по някъква нелепа случайност разбрах, че го имам в скайп.. е, той беше грозен с отвратителен характер (тип, който мисли постоянно за бой).... Оказа се, че той се събира при новата ми компания.... но в нея имаше едно момче (Е), което ме зарибяваше (и то доста успешно). В началото нямах никъкви увлечения към Е , ала в последствие увлеченията започнаха.... За около 1 ден двамата взаимно се зарибявахме... До вечерта... тва момче Н го хванах да говори с Е .... ГЛЕДАХА МЕН !!!! Явно Н нещо му е казал, че ме харесва и Е се е дръпнал.... нз...От тогава Н все по-настоятелнио ми пише в скайп, а Е дето уш ме зарибяваше спря да води разговори с мен, най-много "дай една цигара"....
Е, сигурна съм, че разговорът между тях двамата е бил за мен...., но аз наистина мн харесвам Е ... дали има вероятност той още по -някъкъв начин да ме харесва.... ?
Моля, да бъда извинена за правописните грешки.... и искам съвети и мнения, а не някви спамове и ебавки.... !
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !