- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Причина ли е това за край на 3-месечна връзка?
Много правилно. Понякога празните приказки наистина са празни, било то и такива лигочи.
има над 1000 абоната,кой знае колко курви е зарибявал,бтв много пъти сме се карали заради коментари,които пише и уж спира да пише....И другият въпрос-когато се видим утре,как да се държа?Дистанцирано,намусен о без да казвам нищо или просто да спомена това,че трябва да се замисли и да даде сметка на себе си какви ги вършиПървоначално написано от JJ-JokeJokey
Като се видите не си мълчи, а ГОВОРИ - кажи му нещата, които пишеш тук. Иначе няма никакъв смисъл от връзката ви.
Щом си направила тази проба може би е имало защо, но според мен по-правилно решение щеше да бъде да го попиташ направо в очите нещото, което те притеснява дали е вярно... А ако си нямала смислена причина просто това което си направила е било излишно... Макар и да са минали 3 месеца от както сте заедно явно все още не сте си изградили една стабилна връзка ( ДОВЕРИЕ..приятелство..любов та,която идва по някое време...близост...нежност..ст раст...интимни отношения..и...още много неща на които е необходимо да се разчита в 1 здрава връзка...) моят съвет е или да прекратиш започнатото ако не си имала наистина причина и да си затвориш очите за това че е направил комплимент на друго момиче .. може дори да го е направил само защото е мил и не иска да я обиди ако не му е харесала..нвм.. или ако нещата станат по сериозни - поговорете само 2мата и се изяснете какъв е проблема от къде идва и дали ще можете заедно да направите компромис и да се справитеУспехче от мен ..
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Ма кво е тва "Разочароваш ме" и дрън дрън.. кво те е разочаровал !? Кое му забранява да си пише с други момичета и най-вече да им прави комплименти? Еми извинявай не може да е само с теб и да не обръща внимание на други хора.. най-вече, че за 3 месеца ти искаш нещо толкова голямо и много от него...
Като се видите просто си се дръж нормално.. както винаги,човека нищо лошо не е направил като си е разменил скайпа тамс няква модама, която си ти явно.
С този профил, който ти сама си направила и си му писала, така единствено ти си създаваш сама неприятностите.
.......
Първоначално написано от пLiнцесkъ
Явно не е оправдал гласуваното му доверие и в момента мацката си търси повод/да го хване в крачка едва ли не/
Щом не отдавате толкова голямо значение на зарибявките он-лайн, защото така сурово я съдите за това, което прави, за начина по който тества приятеля си...
Той твърде лесно може да се измъкне с думите-"Чатовете с девойки от сайтове са по между другото", при което от страна на авторката да последва отговор -"Правенето на регистрации с цел да проверява това на колко държиш на мен, също е по между другото"
Щом се е стигнало до тук, ясно колко стабилна е връзката им...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хммм, ами ако приятелката ти с право не ти е имала доверие, кво правим?Първоначално написано от basson
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Амии, като си тръгнала, можеш и да го разпиташ с чуждата самоличност, щом се чувстваш несигурна. Но по-скоро ще се усети и ще ти се разсърди много злобно. Не мисля, че е направил кой знае какво, просто е казал, че момичето на снимката е хубаво. Какво от това? Ти като вървиш по улиците не виждаш ли хубави момчета, за които си мислиш " Не е за испускане". Но си знаеш, че си имаш гадже и си го обичаш. Това не означава нищо. Колкото до Това дали ти самата като себе си да промениш по някакъв начин отношението - НЕ, в никакъв случай не му показвай, че знаеш нещо, не му намеквай. Тия две самоличности трябва да останат напълни скрити от него.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
мила това са лапешки истории
няма смисал всяко момче ще ти каже така и аз преди правих такива неща
не мисля че трябва да слагаш край на връзката си с този човек![]()
май не си достатъчно зряла за да ревнуваш от такова нещо прекалено безобидна вина е извършил за да късате.щом му нямаш доверие...лошо
айде кат си почнала го пробваш го питай за гаджето ама да не се издадеш че кат гледам и тва мислиш правиш.незнам помисли искаш ли да си с него.... и защо не му вярваш
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ами,аз ли4но не бих постъпила така,но и без това си запо4нала,продължи с маскарада и да видим.поне ще знаеш дали да му имаш доверие,проверката не е нещо лошо,ще си наясно.нещо,запо4нало като игра,но може да свърши с добра поука.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
kaji my li4no,nedei po skype,no v nikakav sly4ai ne my kazvai,4e si si pravila profil i 4e si my pisala komentar
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не знам,но наистина щом си го проверявала...зна4и най-малкото си имала основание .До това за искането на skype..та ти си му казала,4е ти е познат от някъде,той може би е искал да види "кое е това моми4е"все пак си нямала снимка в сайта !!Но има и друго ...в нета мом4етата са такива,играят си с моми4етата и ги свалят и някакви такива глупостиВ краен слу4еи играй,до тогава ,до когато се увериш,4е за това мом4е не си струва!!Но и от твоя страна не е редно ...да правиш такива крайни неща,защото ако му кажеш за тези правения на "агент под прикритие "мислиш ли, 4е много ще го зарадваш...ако му кажеш смятай,4е ве4е не си му нужна!
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
според мен си постъпила тъпо като си направила това,но поне го довърши до края и не му казвай нищо по тела...![]()
Това, че приятелят ти е казал на някакво момиче, че е красива/сладка/секси не означава, че се опитва да бъде с нея. Това не е изневяра.
Щом не му вярваш до такава степен според мен няма смисъл да бъдете заедно. Като се разделяте, недей да му споменаваш "Теста".
Според мен нямаш причина да се цупиш.Момчето нищо не е направило.Тв, че бил флиртувал в скайп или незнам си в кой сайт....чудо голямо.И аз си имам приятел ама .... (айде да не продължавам)
Ами явно е имала за какво да е недоверчива, не е нож с две остриета, стига да си добър оратор..Първоначално написано от Erica
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Аз съм правила нещо подобно, но от скайп и при други положения.
Но в крайна сметка, момчето като разбра не беше нито ядосано, нито разочаровано. (май)
Все едно...минало е.
Не знам защо всички го оправдавате.
Вярно, не е направил нещо кой знае какво, но така се почва.
"Не си за изпускане" не звучи много...казано просто "ей така".
Можело е да каже редица други неща, които не звучат така предателски, и в същото време да покаже, че момичето си е симпатично, но не мисли, че може да стане нещо между тях.
Ne vqrvam na abs nikogo i postoqnno se sumnqvam...harakter....Първоначално написано от MonSitY
Ооо скъпа зарежи го, видяла си достатъчно или по-точно прочела.Спокич!3 месеца не са много- ще го забравиш-риба в морето колкото искаш!Действай!Не задълбавай нещата-слагай края и да се оправя сам като е такъв!Права си да не му вярваш!Той е мъж!напълно те подкрепям!
По принцип аз не бих изпуснала възможноста да му натрия истината в очите. За какво ти е да го правиш по телефона или по скайп? Когато го затапваш, най-сладкото нещо е да видиш тъпата му овча физиономия на хванат в крачкаИ все пак не се хаби много - подобни боклуци не заслужават да ги качваш на пиедестал, дори и само за да ги оплюеш на него
![]()
доста глупав е начина,по който проверяваш гаджето ти,все някога истината ще излезе наяве и тогава ще бъде много по-лошо.![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()