.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Басиии Живота ;( ;( ;( ...

Пфф Защо живота винаги трябва да е толкова ШИБАН??? Луд съм по едно моми4е от малак(от както се помня).Немога и немога да я забравя просто вече незнам колко години наред ама сиг са поне 8 не спирам да мисля за нея. постоянно тя ми е в ума. Дори и да имам връзка с някое друго моми4е неспирам да мисля за нея... Проблема е там че тя е от другия край на Б-я.В годината се виждаме за 7-10 дена, Но постоянно мисля за нея и толкова много я харесвам, толкова много я обичам 4е абсолютно всичко на този свят бих напражил за нея.Ако трябва и живота бих си дал за нея.И каквото и да правя постоянно се за нея мисля, постоянно я сънувам,по цял ден и цяла вечер мисля за нея.НАПРАВО СЕ ПОБЪРКВАМ
    Има и друг проблем... тя си няма и на идея за мойте чувства спрямо нея.А немога да и призная защото незнам как ще реагира, а дори и да знае каква полза щом сме толкова далеч един от друг.Хора направо се побърквам от тези мисли.Не зная какво да правя, нито какво да мисля вече...
    Обичам я от цялото си сърце и колкото и да пробвам не бих могъл да я забравя, защото освен че я харесвам адски много, имам чувството че сърцето ми е тотално завладяно от нея. Това за мене не е ЖИВОТ.

Град
    в мазето ;dd
    разбирам те напълно но колкото и да не ти се вярва ще я забравиш а аз мисля че нещата за вас няма как да потръгнат защото все пак не се виждате ччесто и тя не е от твоя град преодолей го в живота има и скапани моменти

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Ами аз мисля,че следващия път като я видиш трябва да си поговориш с нея доста , за да разбереш заета ли е и т.н. пък и да й покажеш повечето си добри черти......Може досега да не те е виждала по този начин който ти я виждаш.Затова ще е добре да опипаш почвата преди да й кажеш, но като че ли трябва да действаш,защото 8 години са много !!!!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Проблема си е изцяло в теб!
    Научи се да бъдеш решителен и открит...какво толкова сложно намираш в това, просто да признаеш какво чувстваш, ащо ще и на другия край на света да е?За какво ти е да я обичаш толкова много, при положение, че цялата тази обич остава вътре в теб?!
    Намери начин, събери сили и и кажи какво ти е на сърце, пък да става каквото ще.
    П.С-частицата "не" се пише отделно от глагола/не знам, не искам, не мога и т.н/
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Лелее .. 8 годинии .. Много бее .. Аз пък си мисля,че просто защото я виждаш рядко и ти е като някаква мечта ли ддз.Ми освен да и кажеш не знам какво друго може да направиш.Все пак е достатъчно далеч,но след като тя узнае според мен ще ти е по леко.Айде успех

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Мислил ли си за самоубийство?
    Може би е време да помислиш.

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Басиии Живота ;( ;( ;( ...

Цитирай Първоначално написано от love__you
    Пфф Защо живота винаги трябва да е толкова ШИБАН??? Луд съм по едно моми4е от малак(от както се помня).Немога и немога да я забравя просто вече незнам колко години наред ама сиг са поне 8 не спирам да мисля за нея. постоянно тя ми е в ума. Дори и да имам връзка с някое друго моми4е неспирам да мисля за нея... Проблема е там че тя е от другия край на Б-я.В годината се виждаме за 7-10 дена, Но постоянно мисля за нея и толкова много я харесвам, толкова много я обичам 4е абсолютно всичко на този свят бих напражил за нея.Ако трябва и живота бих си дал за нея.И каквото и да правя постоянно се за нея мисля, постоянно я сънувам,по цял ден и цяла вечер мисля за нея.НАПРАВО СЕ ПОБЪРКВАМ
    Има и друг проблем... тя си няма и на идея за мойте чувства спрямо нея.А немога да и призная защото незнам как ще реагира, а дори и да знае каква полза щом сме толкова далеч един от друг.Хора направо се побърквам от тези мисли.Не зная какво да правя, нито какво да мисля вече...
    Обичам я от цялото си сърце и колкото и да пробвам не бих могъл да я забравя, защото освен че я харесвам адски много, имам чувството че сърцето ми е тотално завладяно от нея. Това за мене не е ЖИВОТ.
    Вярвай ми,това ти е детската любов,трудно се забравя,но и тя се забравя.Другия вариант е да е взаимно,да заживеете заедно,да се обичате много,2-3 деца,женене,после баба и дядо ставате,ама това ми прилича на блудкав филм...Ако толкова я обичаш и манията е такава премести се за няколко месеца при нея,тръгни с нея,виж как ще тръгне,намери си работа и живейте заедно.Нали каза,че си готов на всичко...Бас лова обаче че дори 16 години нямаш
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ей на т'ва му се вика фикс идея Ами, разбий си главата и я изкарай от там през дупката в черепа. Ебавам се. Просто насочи вниманието си към хора, които са около теб и осъзнай, ч е това не е любов, а обсебваща фикс идея Любовта трая максимум 3 г Научно доказано.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    с0фия
    треа да и кажеш следващия път ...
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    ти не я познаваш добре, от къде за Бога ти хрумна че даваш всичко за нея..... като заживееш с някоя няколко месеца тогава викаи че я обичаш (и аз съм си мислил че обичам ама наааа )

az знаm,че утре ,може би ... най-хубаwоtо nещо наwярно преdстоi ;]]Smile
    какво е това изродско писане бе след ТоЗи СтИл т0vа лi е новата тенденция.,.... много проста работа тфа поколение на никаде не варви
    +1 (и за 2-те неща, които си писал)
    Не честно много сте ми забавни като почнете да "давате всичко" за някого, дет нямате не просто кой знае колко общо, ами даже почти нищо общо
    So free

Nemoga da q zabravq. Siguren sam v tova kakto i 4e vinagi 6te q obi4am.I ne e detska lubov a istinska. Probval sam se da zabravq, daje kogato sam hodel s drugi momi4eta.. nestava i nestava! Nikoga nqma da moga da q zabravq. Prosto tq e 4ast ot men
    A za mnenieto 4e ne se poznavame dobre iskam da kaja 4e mnogo dobre se pozavame ot syvsem syvsem malki. Naprao 6te otka4a
    I nikoi nemoje da me razbere

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    вземи...и кажи и си дай спокойствие на душата
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Цитирай Първоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
    вземи...и кажи и си дай спокойствие на душата
    Най-добре да си вземе някви успокоителни той ... ама първо да се консултира с чичо доктор
    So free

Мега фен
    пи4 ти си адски вманиачен гледай да не мислиш за нея, все ще я забравиш,обаче твоето наистина е мания,нищо пове4е
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

a i po drugite komentari v temata. na 18 god sum. naistina mislel sum si da i kaja za tova koeto izpitvam... no kakva polza sled kato sme dale4 edin ot drug i nemoje da budem zaedno

Град
    a i po drugite komentari v temata. na 18 god sum. naistina mislel sum si da i kaja za tova koeto izpitvam... no kakva polza sled kato sme dale4 edin ot drug i nemoje da budem zaedno
    А ти хем сърби, хем боли ... Айде намисли си сега какви точно отговори желаеш да получиш от нас "кажи и" или "не и казвай" щото ако мислиш да контрираш всеки отговор с "ама тооо къф е смисъла", ще усетиш, че има положение и ре-контра, в което някой като мене дет не са му издържали нервите ще ти каже "еми няма смисъл ... хващай ножа и си решавай проблемите ..."
    So free

ami kaji i 4e q obi4a6 , moje i tq da ima 4uvstva kum teb , ami ako edin den razbere6 4e i tq te e obi4ala i si izpusnal istinskata lubov, bori za lubovta si :grin:
    ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti

da jivota e gaden naistina, no ako se opita6 da q zabravi6 sm sigurna 4e 6te uspee6. moqt syvet e zabravi q, nameri nqkoe momi4e s koeto 6te se zaedno prez po golqmata 4ast ot vremeto i 6te vidi6 4e 6te q zabravi6
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

mislil sam go. godini nared se probvam da ne mislq za neq , da q zabravq, no ne stava i nestava. Prosto tolkova mnogo q obi4am 4e nikoga nqma da zabravq za tazi lybov

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Проблема си е изцяло в теб!
    Научи се да бъдеш решителен и открит...какво толкова сложно намираш в това, просто да признаеш какво чувстваш, ащо ще и на другия край на света да е?За какво ти е да я обичаш толкова много, при положение, че цялата тази обич остава вътре в теб?!
    Намери начин, събери сили и и кажи какво ти е на сърце, пък да става каквото ще.
    П.С-частицата "не" се пише отделно от глагола/не знам, не искам, не мога и т.н/
    +++1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

6tom ste kazali 4e problema e v men...dobre sigurno 6te ima ne6to takova no ne iskam da i spodelq za 4ystvata si sprqmo neq za6toto neznam kak 6te reagira...kakvi posledici moje da ima...

i po drugiq vypros. probvam ve4e godiini nared da ne mislq za neq i da zabravq.. no nemoga. prosto tq e stanala 4ast ot mene

Град
    Targovishte
    po dobre se opitai da go preodoleish tova ne e vryzka a mychenie da se vijdate tolkova rqdko...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

еми оженете се бе
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Басиии Живота ;( ;( ;( ...

Както каза Цвети проблема е изцяло в ТЕБ.Нищо не ти пречи да си признаеш какво чувстваш спрямо нея щом толкоз много се обичате.
    Оффтопик:Чудя се изобщо как споделяш за каквото и да е.Аз ако не мога да споделя чувстава си за къде съм тръгнал?
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Това разстояние убива
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си