Цитирай Първоначално написано от love__you
Пфф Защо живота винаги трябва да е толкова ШИБАН??? Луд съм по едно моми4е от малак(от както се помня).Немога и немога да я забравя просто вече незнам колко години наред ама сиг са поне 8 не спирам да мисля за нея. постоянно тя ми е в ума. Дори и да имам връзка с някое друго моми4е неспирам да мисля за нея... Проблема е там че тя е от другия край на Б-я.В годината се виждаме за 7-10 дена, Но постоянно мисля за нея и толкова много я харесвам, толкова много я обичам 4е абсолютно всичко на този свят бих напражил за нея.Ако трябва и живота бих си дал за нея.И каквото и да правя постоянно се за нея мисля, постоянно я сънувам,по цял ден и цяла вечер мисля за нея.НАПРАВО СЕ ПОБЪРКВАМ
Има и друг проблем... тя си няма и на идея за мойте чувства спрямо нея.А немога да и призная защото незнам как ще реагира, а дори и да знае каква полза щом сме толкова далеч един от друг.Хора направо се побърквам от тези мисли.Не зная какво да правя, нито какво да мисля вече...
Обичам я от цялото си сърце и колкото и да пробвам не бих могъл да я забравя, защото освен че я харесвам адски много, имам чувството че сърцето ми е тотално завладяно от нея. Това за мене не е ЖИВОТ.
Вярвай ми,това ти е детската любов,трудно се забравя,но и тя се забравя.Другия вариант е да е взаимно,да заживеете заедно,да се обичате много,2-3 деца,женене,после баба и дядо ставате,ама това ми прилича на блудкав филм...Ако толкова я обичаш и манията е такава премести се за няколко месеца при нея,тръгни с нея,виж как ще тръгне,намери си работа и живейте заедно.Нали каза,че си готов на всичко...Бас лова обаче че дори 16 години нямаш