- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастливи ли сте?
Е,щастливи ли сте? Без гадже,сами..? със кратка/дълготрайна връзка? И ако не сега,то кога сте били истински щастливи?![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Emi chesno kazano az mnogo rqdko stradam gledam vinagi da sym usmihnata i mnogo chesto sym shtastliva zashtoto se radvam i na malkite iznenadi koito poluchavam ot jivota i dori da mi se sluchi neshto losho go priemam s usmivka i s nadejda che sled nego idva i neshto dobro![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Evala, ti me kefi6Първоначално написано от vesinka91
![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Имам връзка и съм наистина щастилива.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Щастлива е силно казано,точно сега имам огромни проблеми.Но по принцип съм щастлива с човека,с който съм
:P emi ne e li takaПървоначално написано от mgs_92
dneska stradame utre moje da ni se sluchi neshto strahotno trqbva da se radvame i na nai malkite neshta v jivota i da priemame s nadejda loshoto koeto ni se sluchva
primerno vchera izletq ot vkyshti ediniq mi papagal i az mnogo stradam i vypreki vsichko se usmihva i s nadejda priemam tova che moje i da se vyrne..
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Бях щастлива с дълготрайна връзка. Сега не е същото, но пак трябва да се справяме, налиИначе бих била щастлива да имам дълготрайна връзка отново.
Когато е сам човек не може да е щастлив..по-скоро има възможност да обмисли повече неща и да стане наясно със себе си. Аз оценявам именно това.
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
ми може и да се каже, че съм горе-долу щастлива... ако се замисля за проблеми - не съм, но когато съм с любими хора ги забравям, така че...
ще съм щастлива, докато сме ваканция![]()
![]()
В любовен аспект съм много щастлива. Е, има още неща, които трябва да се решат в насока задълбочаване, но не е сега времето. В останалите отношения...не съм щастлива изобщо.
Днес съм щастлива!=)
Aleandra, добре дошла отновоНе те бях виждал отдавна.
-> Сам съм и съм щастлив.. поне през повечето време.Имаше един филм, в който се казваше нещо от рода на "100 дни съм щастлив в своя самотен свят, а на 101-вия умирам от болка. Е, не си струва заради един ден да прецаквам останалите 100"
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Еми, да, може да се каже, че съм щастлив![]()
we give it all.
Сама съм и определено не съм щастлива, хаха. Най-яко е да си сам, но в момента съм влюбена и е гадно![]()
Memento moriendum esse!
Щастлива съм..имам чудесно семейство..пиятели...здраве. .хора които обичам и на които държа....какво повече му трябва на човек
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ей, чш, без тия, та ти си усмивката на форумО.Първоначално написано от Whisskas
Я, слънчев ден за теб!
може да се каже че съм щастлива с човека с когото съм ( стига да не ме ядосФа и образува нервички хихихихи )![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
W момента имам връзка и въпреки че не сме заедно отдавна, съм много доволна от него и определено ме кара да се чувствам много щастлива.Но съм сигъурна, че това се получи , защото най-накрая се научих да понасям сама себе си и да бъда щастлива, дори и сама
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Да не забравяме че е и супер сладък :PПървоначално написано от Josefinne
![]()
6tastliva sum,da! Imam lubq6t i mil suprug,prekrasno detence,uiuten dom,dohodna rabota i sum 6tastliva!Estestveno i az kato vseki drug imam ejednevni trevogi i problemi,no koi li puk nqma!Ima o6te mnooogo ne6ta,koito iskam da postigna,a to4no v tozi moment ot jivota si nqma kak i tova ponqkoga me pravi mnogo nervna,no v kraina smetka DA,6tastliva sum!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Какво?Първоначално написано от slun4ice
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Видях го вчера на снимка и сте супер сладки задноПървоначално написано от Josefinne
![]()
И за да не е спам... Точно в момета не съм хич щастлива защото мн неща ми се струпаха на главата ама ще се оправя. Любов няма ама ще се намери когато му дойде времето. Аз съм оптимист![]()
Имам страшно много познати,не оставам сам,познават ме навсякъде,приятелка нямам вече,всички момичета ги чувствам мои и флирта не спира.Не мога да кажа,че не съм щастлив,но съм бил и по-щастлив.Просто мечтите ми са други,други хора,друг живот,друго мястоПървоначално написано от bEbsI
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Да,сега съм щастлив-
семейството ми е до мен,
правя това,което обичам(тренирам футбол),
нямам проблем с пари и т.н.
Без гадже.
Преди съм бил щастлив с такова,
може би дори повече от сега.
Но животът ми като цяло е супер![]()