- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастливи ли сте?
Абее гадничко е...
Смисъл да си с едно момче и ласки, тва онова за една нощ/без секс/ и после който от къде е..Мен ме наранява, колкото и сладки да са си наще мигове...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
в момента нямам връзка,но и така съм си супер щастлива и си правя купона!![]()
Да, щастлива съм. Имам връзка от 5 месеца. Имам приятели, на които мога да звънна в 1 през нощта, защото съм имала кофти ден на работа и искам да поговоря с някого. Имам добро семейство. Не че нямам никакви проблеми, но проблемите се решават - някои по-лесно, други по-трудно.
По принцип съм по-щастлива когато имам дълготрайна връзка. Когато обичам някого и той ме обича, се чувствам по-пълноценна. Кратките връзки, само за единия секс или за да има с кого да се размотаваш насам-натам, не са съвсем за мен. Е,понякога и от това имам нужда, не мога да прескачам от една сериозна връзка в друга, трябва ми почивка, време за мен и малко свобода.
Ако обичаш честно някого, никога не можеш да бъдеш really щастлив без него! ЕХ, любовта не остава, както е в деня, когато се ражда ама... това е спомен![]()
Зависи.Щастлива съм,че семейството ми е с мен,тук,сега,обичам ги тея хора мн![]()
В любовен аспект не съм,смисъл когат си мисля,че съм влюбена и бла бла се оказва,че не съм и тн. Преди обичах едно момче,вече нз дали не ми минава и това..
иначе винаги гледам да ми е яко :P смисъл положителен човек съм и с приятелите насам натам..живота не е толкова лош,даже ми харесва..кой как си го направи
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Да, щастлива съм!Имам връзка от година и половина почти... С приятеля ми се обичаме много, а това ме прави ужасно щастлива!
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
доста объркващ въпрос,май си ми е най-добре,когато съм сама,защото по принцип харесването ми не е споделено от мом4ето,а сега се слу4и и обратното.никак не се полу4ава,така 4е засега съм вълк единак и си ми е добре.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
точно в момента живота или квото и там да е съдба или нещо си ме е сритало доста здраво по гъза и не ми е особено забавно и съм най-обърканото същество на света, но.... за ко трябва да си развалям живота за нешо което може би след 2 месеца ще е без значение веднъж го живея тоя ден нека да не е гаден и так... всеки ден и все пак някой си е казал Don't worry be happy![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Щастлива ще съм.. не съм сама, ама не съм и обвързана.. тънка е разликатаПървоначално написано от bEbsI
![]()
http://www.bgpetition.com/da_opazim_...eca/index.html --> Прочетете!
Обикновенно с или без връзка съм си щастлива.. Но сега изникнаха едни филми и просто се старая да изглеждам щастлива, въпреки че не съм![]()
..Why can't I be innocent..
Напоследък сама си правя да не съм щастлива, но иначе ... даособенно когато гледам как приятела ми прави всичко по силите си за да ме види усмихната
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Стремя се да се веселя повече и почти нищо не може да ми скапе настроението.Понякога ми става много тъпо, незнам и аз защо, но бързо се оправям.![]()
В "любовен" аспект - нямам връзка и честно казано все да ми писва.![]()
Аве аз всякак съм щастлив,обаче ако има момиче до мен, с което се разбирам и си изкарвам супер яко съм
![]()
![]()
![]()
. Успехчета
![]()
сама съм...щастлива съм![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Щастието е нещо,което много малко хора разбират..то минава покрай нас и пак не го виждаме .... Да,аз съм щастлива,имам приятел,който обичам .. имам малко,но истински приятели,на които мога винаги да разчитам .. Нямам всичко материално,което искам,но пък имам амбиции,стремежи,цели .. мечти .. Опитвам се да виждам красивото в живота и успявам .. дори и да съм в кофти настроение знам,че ще ми мине като поговоря с някой ... Истинска съм и не играя роли,обичам да ям шоколад,обичам да гледам небето,обичам да слушам музика ..и още толкова неща,които ме карат да съм щастлива .. Какво повече мога да искам? ..
just a kid۵
Преди 4 часа бях щастлива, докато ми казаха, че няма смисъл...
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
bila sum 6tastliva,no kakto sum 6tastliva sega nikoga ne sum bila predi!vliubena sum!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
[b] Щастлива съм е меко казано сияя от щастие с моето момче.Имам чувството,че съм най-щастливото момиче на света.Първоначално написано от bEbsI
![]()
![]()
Имам най-невероятният и любвеобилен човек до мен.Късметлийка съм голяма.
imam gadje,ama ne sum 6astliva![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Винаги съм била на мнение,че на всеки,който се оплаква и се цупи му се случват някакви беди!За това почти винаги съм усмихната и изпълнена с надежда!А пък усмивката е прозореца към душите на хората!
По темата:Щастлива съм и съм с човек,който определено спомага за щастието ми дори самос това,че фигурира в живота ми!
Аз съм самичка и ми е много добре.Имам време да преусмислям грешките да приятелите си в любовната сфера, преусмислям много неща, търся подходящия човек...и да, чувствам се щастлива, защото колкото и откачено да звучи, не ми се налага да се съобразявам с никой.![]()