.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 121
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Абее гадничко е...
    Смисъл да си с едно момче и ласки, тва онова за една нощ/без секс/ и после който от къде е..Мен ме наранява, колкото и сладки да са си наще мигове...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    в момента нямам връзка,но и така съм си супер щастлива и си правя купона!

Град
    Горна Оряховица
    Да, щастлива съм. Имам връзка от 5 месеца. Имам приятели, на които мога да звънна в 1 през нощта, защото съм имала кофти ден на работа и искам да поговоря с някого. Имам добро семейство. Не че нямам никакви проблеми, но проблемите се решават - някои по-лесно, други по-трудно.
    По принцип съм по-щастлива когато имам дълготрайна връзка. Когато обичам някого и той ме обича, се чувствам по-пълноценна. Кратките връзки, само за единия секс или за да има с кого да се размотаваш насам-натам, не са съвсем за мен. Е,понякога и от това имам нужда, не мога да прескачам от една сериозна връзка в друга, трябва ми почивка, време за мен и малко свобода.

Град
    isperih
    Ако обичаш честно някого, никога не можеш да бъдеш really щастлив без него! ЕХ, любовта не остава, както е в деня, когато се ражда ама... това е спомен

Зависи.Щастлива съм,че семейството ми е с мен,тук,сега,обичам ги тея хора мн
    В любовен аспект не съм,смисъл когат си мисля,че съм влюбена и бла бла се оказва,че не съм и тн. Преди обичах едно момче,вече нз дали не ми минава и това..
    иначе винаги гледам да ми е яко :P смисъл положителен човек съм и с приятелите насам натам..живота не е толкова лош,даже ми харесва ..кой как си го направи
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Да, щастлива съм! Имам връзка от година и половина почти... С приятеля ми се обичаме много, а това ме прави ужасно щастлива!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Бикини-Ботъм
    доста объркващ въпрос,май си ми е най-добре,когато съм сама,защото по принцип харесването ми не е споделено от мом4ето,а сега се слу4и и обратното.никак не се полу4ава,така 4е засега съм вълк единак и си ми е добре.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    Boulevard of broken dreams
    точно в момента живота или квото и там да е съдба или нещо си ме е сритало доста здраво по гъза и не ми е особено забавно и съм най-обърканото същество на света, но.... за ко трябва да си развалям живота за нешо което може би след 2 месеца ще е без значение веднъж го живея тоя ден нека да не е гаден и так... всеки ден и все пак някой си е казал Don't worry be happy
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Re: Щастливи ли сте?

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Е,щастливи ли сте? Без гадже,сами..? със кратка/дълготрайна връзка? И ако не сега,то кога сте били истински щастливи?
    Щастлива ще съм.. не съм сама, ама не съм и обвързана.. тънка е разликата

Обикновенно с или без връзка съм си щастлива.. Но сега изникнаха едни филми и просто се старая да изглеждам щастлива, въпреки че не съм
    ..Why can't I be innocent..

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Напоследък сама си правя да не съм щастлива, но иначе ... да особенно когато гледам как приятела ми прави всичко по силите си за да ме види усмихната
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Стремя се да се веселя повече и почти нищо не може да ми скапе настроението.Понякога ми става много тъпо, незнам и аз защо, но бързо се оправям.
    В "любовен" аспект - нямам връзка и честно казано все да ми писва.

Аве аз всякак съм щастлив ,обаче ако има момиче до мен, с което се разбирам и си изкарвам супер яко съм . Успехчета

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    сама съм...щастлива съм
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Щастието е нещо,което много малко хора разбират..то минава покрай нас и пак не го виждаме .... Да,аз съм щастлива,имам приятел,който обичам .. имам малко,но истински приятели,на които мога винаги да разчитам .. Нямам всичко материално,което искам,но пък имам амбиции,стремежи,цели .. мечти .. Опитвам се да виждам красивото в живота и успявам .. дори и да съм в кофти настроение знам,че ще ми мине като поговоря с някой ... Истинска съм и не играя роли,обичам да ям шоколад,обичам да гледам небето,обичам да слушам музика ..и още толкова неща,които ме карат да съм щастлива .. Какво повече мога да искам? ..
    just a kid۵

да много съм щастлива с момчето до мен..вече 1 година и 4 месеца

Преди 4 часа бях щастлива, докато ми казаха, че няма смисъл...
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

bila sum 6tastliva,no kakto sum 6tastliva sega nikoga ne sum bila predi!vliubena sum!!!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Щастливи ли сте?

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Е,щастливи ли сте? Без гадже,сами..? със кратка/дълготрайна връзка? И ако не сега,то кога сте били истински щастливи?
    [b] Щастлива съм е меко казано сияя от щастие с моето момче.Имам чувството,че съм най-щастливото момиче на света. Имам най-невероятният и любвеобилен човек до мен.Късметлийка съм голяма.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    imam gadje,ama ne sum 6astliva
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Amateur
    Щастлив съм си с сегашното гадже,с друга не съм бил!

Винаги съм била на мнение,че на всеки,който се оплаква и се цупи му се случват някакви беди!За това почти винаги съм усмихната и изпълнена с надежда!А пък усмивката е прозореца към душите на хората!
    По темата:Щастлива съм и съм с човек,който определено спомага за щастието ми дори самос това,че фигурира в живота ми!

мноого съм щастлива
    By myself but not alone ...

Град
    Плевен
    Имам си приятел и съм много много щастлива

Град
    In every step and dance...
    Аз съм самичка и ми е много добре.Имам време да преусмислям грешките да приятелите си в любовната сфера, преусмислям много неща, търся подходящия човек...и да, чувствам се щастлива, защото колкото и откачено да звучи, не ми се налага да се съобразявам с никой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си