.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 121
    Да, щастлива съм и нямам гадже. Забелязала съм, че когато съм самичка ми е по-добре, чувствам се по-свободна, а една връзка някакси ме задушава. Явно не съм открила подходящия човек. Ама и така ми е перфектноо

6tastliva sam samo s gadjeto mi!

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Да, щастлива съм и нямам гадже. Забелязала съм, че когато съм самичка ми е по-добре, чувствам се по-свободна, а една връзка някакси ме задушава. Явно не съм открила подходящия човек. Ама и така ми е перфектноо
    +1
    By myself but not alone ...

В момента нямам гадже и бих казал, че се чувствам щастлив. Някакси съм по - свободен.. не се съобразявам много много, няма го постоянното мрънкане, което е било преди. Явно не съм попадал на подходящите хора... Може би и за щастието помагат моите приятели и едно момиче, което напоследък се е настанило в главата ми Знам ли... но определено се чувства добре

Град
    с0фия
    имам сериозна връзка и не съм била по щастлива с никого досега както в момента
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Пловдив
    нямам гадже и всичко е на 6

Град
    Париж
    Не мисля,че съм щастлива.Незнам дали съм била.А дали ще бъда?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Доволна съм но щастлива не...

Супер фен
    ей деба, не съм много активен във форума вече но да кажа

аз по-щастлив не съм бил досега, ама честно... толкова ми е готино с едно момиче, че не мога да правя нищо друго освен да мисля за нея! за пръв път ми харесва всичко в някого, абе направо щом аз най-големия песимист относно момичетата (щото мислех че всички са еднакви) се е влюбил, значи има такова нещо наречено любов...
    сега малко ми е гадно че няма да се виждаме известно време, за пръв път да усещам липса на нещо, на някого... много е странно за мен?!?
    бъдете щастливи, хубаво е!

В момента съм адски щастлива, нямам момче до себе си все още, но съм намерила точния човек, самия той ме прави Щастлива Надявам се скоро да се получи нещо между нас, защото отново съм Влюбена

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не бих казала,че съм щастлива.Щастлива съм в определени моменти.Щастлива ме правят различни неща-от малките случайности в ежедневие,до големите победи(разбирайте го както искате).В момента не чувствам голямо удовлетворение от живота,по-скоро от постигнатото,но в любовен аспект не съм щастлива.Не защото нямам гадже,а поради всеизвестната несподелена любов.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ами най щастлива съм била с него,и най нещастна пак с него но май по нещастна бях когато бях без него...но така или ина4е вси4ко е свързано с него.дали съм щастлива-през последните 2 месеца в някои моменти да,но през по голямата 4аст от времето -не само заради него.но вярвам 4е ще бъда пак щастлива като преди
    I can't stop myself from loving you <3

В никакъв случай не мога да кажа,че съм щастлива!И това продължава вече повече от години..а даже и преди това не съм сигурна дали наистина съм изпитвала...Щастие...Какво е то изобщо?Синоним на въодушевление?На любов?
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Град
    "градът на мечтите"
    Да,много съм щастлива,прекалено даже,имам връзка от 1 година,но не само заради това и много други неща ме карат да се усмихвам
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    в мазето ;dd
    не съм

Щастлива съм,но не на 100% Преди почти година направих една от най-големите грешки в живота си и се разделих с единственото момче,което съм обичала истински Е да сега имам приятел,който ме обча безумно много и ми е приятно с него,но въпреки това не съм напълно щастлива

В последно време като че ле малко изпаднах в някаква временна депресия,но сега се опитвам да се стегна и да си пооправя нещата...Но,въпреки това съм доста щастлива,когато съм с приятелите и любимите си хора!Без гадже съм,но това не може да се нарече Самота,както доста от вас бяха писали,защото съм обградена от страхотни хора,с които се отдавам на купони и лигавщини...Мисля,че така ми е горе-долу добре...

Амии и аз не знам как да ти отговоря Когато си имам гадже съм си супер ,но понякога и без гадже ми е супер ,защото си правя каквото си поискам(не си мислете глупсоти )

Град
    РЮАР
    нит' с1м нещастен, нит' с1м щастлив. Нек'1в неУтрален х

Голям фен
    6tastliva sam samo kogato se 4uvsvam obi4ana i obi4am ..tq -samotata po edna vodka s yteha s neq hahah

Щастлива съм, когато съм с най - близките си хора, и виждам, че и те са много весели, и ми се радват, понеже съм с много луд характер. Тогава съм истински щастлива

определено не,в последно време хубавите моменти станаха по малко от лошите
    Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат

Щастлива е малко силно казано ! .. Но и не се чувствам зле .. имам проблеми, но кой няма ?

ми 4есно казано...не съм от най щастливите в момента...

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

Град
    Christmas Islands
    В момента съм сама и се чувствам много добре, да си призная. Може да прозвучи егоистично, но и сама ми е добре на този етап. Не знам, не бързам за никъде, не съм като някои момичета, които си хващат гаджета, само и само за пред хората, да не се водят, че са без гаджета, което е смешно и дори тъжно, в същото време. Въобще не искам да правя компромис с такива неща, така че ако се появи някой подходящ, бих опитала с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си