- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастливи ли сте?
гадже имам,но самият той не ме прави щастлива....за него животът е една голяма шега,а пък аз съм поетична душа...имам нужда да говоря за по-особени неща не само за глупости...та той не ме прави щастлива....
но все пак аз съм щастлива....животът ми е добър,имам почти всичко от което се нуждая,семейството ми е супер,котката ми и тойприятелите (макар и много мъничко,но истиснки)
Да. Това, че момчето което обичам не ме харесва ии, че харесвам най-добрият си приятел, не означава, че не съм щастлива. Щастието не е само в това, да си имаш гадже. Важно е, ти, семейството ти и приятелите ти да сте добре!
Щастлива ... ми ДаМисля,че съм щастлива в личен план
..Е ,никога не може да си 100% щастлив има си и някои нещица , които винаги намират време да се вмъкнат и да ти провалят настроението .. Извън личен план ,пак съм щастлива .... Общо взето ---- Личен план - 80% , Другото
: 60% ...Като за тийнеиджър добре е
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
и при мен е такаПървоначално написано от SabrinaAa
но когато не е до мен(както в момента) се чувствам направо съсипана
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
В любовта съм мн,мн щастливаВ останалите работи се чувствам нормално,понякога си има и проблеми,но къде няма
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз нямам връзка, но никога не съм бъркала любовта и гаджето с щастието! Мисля, че са излишни сълзливите историики и безкрайните дни на самосъжаление как всичко се е срутило (лично мнение, не искам да обидя никой). Живея така, както на мен да ми харесва и винаги съм се старала да съм насреща на няколкото прекрасни приятели които имам.
Не мислете за далечното бъдеще, нито за недостижимото минало! И най-вече си се усмихвайте на живота какъвто и да е! Мисля, че всеки може винаги да е поне малко щастлив и да се радва на това което има, в очакване на това, което ще си заслужи![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Има много неща, които могат да те направят или шастлив или нещастен. Аз в момента съм сама и не бих казала, че съм щастлива, но това е причина само от части .. има и доста други неща.. whatever![]()
>>> House Music <<<
За да кажа, че съм щастлив трябва да знам какво е щастие.
Според мен не съм.
Don't tell me what I can or can't do !
Всъщност съм щастлива във всеки един случай. С дълготрайна връзка ми е супер комфортно, но малко скучно; с кратките ми е повече весело, но всичко е повърхностно; а когато съм сама - правя каквото си искам и... просто съм свободна =)
От всяка една ситуация се възползвам максимално =)
Да,имам връзка в моментаи съм щастлива
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Щастлива съм, когато обичания човек е до мен; щастлива съм, когато той ми показва чувствата си; щастлива съм щом усещам любовта му; щастлива съм когато знам, че заедно градим бъдещето си!
определено не съм щастлива.Не съм с човека когото обичам.Той знае,че го обичам но мен ме е страх да си призная от всякъде ми личи и той от това знае.Незнам дали той ме харесва и това е проблема.Няма да съм щастлива докато не разбера дали ме харесва той.И докато не съм с него.Винаги ще съм такава каквато сега тъжна,мн изнервена и изкарваща нервите си на най-близките си хора
Изключително щастлива съм... Вече всичко ме радва... Дори и малките неща, които иначе не забелязвам... Страхотно е! И никой или нищо не може да ми развали настроението... Особено днес!![]()
В момента съм с 1 момиче което ме прави истински щастлив ... Пожелавам го на всеки !!
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
+1Първоначално написано от maybelline
![]()
sex is overrated...
мисля че в очите на хората съм мн щастлива и само най-близките ми знаят как се чувствам всъщност. прекъснах дълга връзка и то с не осонео приятни емоции (изневери, обиди и т.н.) и сега определено не съм от най-радостните особено когато съм сама вкъщи...
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/