- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастливи ли сте?
Много далеч от щастието..
нз...странна ли4ност съм..Имам страхотен 4овек до себе си,но понякога се 4увствам толкова самотна,не оби4ана и т,н..ест той не разбира затова или поне така си мисля,но истината е,4е съм щастлива.да,но когато е до мен..когато го няма,когато е с приятели,когато говори с друго моми4е..не,не съм щастлива..4увствам се като егойст,като идиот,като тъпа ревнива ку4ка..но след 5 мин пак съм щастлива от неговото докосване..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не,не сме щастливи.Ние сме лоши,подли,егоистични хора ,без розови очила и чувство за самопреценка,погълнати напълно и изцяло от собствените си мечти и копнежи и недостойни да оценят това,което имат,защото утре може и да го няма.![]()
Щастлив съм, нямам връзка, чудесно се чувствам всеки ден и с усмивка посрещам изгрева на слънцето. Живота на единак и всеки за себе си ми харесва. Не позволявам на нищо да развали настроението. ПАРИ ! Те ме правят винаги щастлив и когато са ми неразделен приятел се чувствам фантастично. Наречете ме материалист, но няма човек който да не се чувства така докато печели или ги получава
щастлива съм..с дълготрайна връзка...![]()
имам връзка и да щастлива съм !
имах един човек до себе си..... но за кратко време..... километрите ни разделят.... да бях щастлива с него.... даже много!! но сега не е до мен.... не ми е толкова весело, но се справям със ситуациятачувствам се щастлива сред приятели, но прибера ли се вкъщи гледам снимката му, слушам сдухващи песни и ми е гадно, чуваме се по телефона, но не е същото......
благодаря за темата!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не. Но при сегашните обстоятелства няма как и да бъда. Надявам се в най - близко бъдеще да бъда.
Хах вече и аз незнам. Безразлична съм найстина не ми пука дали ще ходя с някой една седмица или една година. И най странното е че това е вече от 2 години насам. Всъщност последния път в който съм била найстина щастлива е било толкова отдавна че на моменти ми трудно да си го спомня дори.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Да...но мн бързо ми развалят кефа![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
за съжаление с него вече не...трябва да видя какво ще правя.....а по принцип аз съм си много положителен човек винаги ми е весело :P
Нямам си приятелка, но не мисля, че това е причина да не съм щастлив.
Щастлив съм защо не![]()
♠ The Nuts! ♥
Не се чувстввам щастлив... и едва ли някога ще бъда...![]()
Не съм нещастна - съсипана съм. Прекратих сериозна връзка с човек, който обичам повече от всичко на този свят.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не съм била истински щастлива с гадже засега...
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
да и то много...и ми е добре...мисля че тази година нещатата ще са по положителни за мен отколкото миналатанадявам се много ..иначе имам голямата си любов до мен..и с него съм много щастлива...
приятели малко но стойностни...ии... в семейството е горе доло
![]()
Не точно..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ем ... да щастлива съм.Имам си гадже.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от mcaf
Нямам си гадже и съм доста по-щастлива така,отколкото като бях с гадже...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
мн ми е относително така да кажа д щастлива.. мисля че няма щастливи хора поне сега те не са около .. но в общи линии живея ..![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
В момента без гаджеПървоначално написано от bEbsI
Еми не е много гот..