.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия

хормонални хапчета

здравейте.разбрах че има хормонални хапчета които забавят менструацията.вупросът ми е как се казват,от каква възраст се използват и колко струват? мерси.
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Re: хормонални хапчета

Цитирай Първоначално написано от anonim4e2
    здравейте.разбрах че има хормонални хапчета които забавят менструацията.вупросът ми е как се казват,от каква възраст се използват и колко струват? мерси.
    правя малко оф топик, моля да ме извините...

не пий хормони - ще си прецакаш цикъла много лошо...не си заслужава просто...попринцип не е добре да се пият хормони докато си в пубертета, освен ако няма медицинска причина...

предполагам, че искаш да си забавиш цикъла, заради море...по-добре седмица преди да тръгнеш на морето започни да пиеш витамин "ц"...той забавя също, но е по-малкото зло...казвам по-малкото, защото аз заради него си прецаках менструацията много здраво, но тогава го пиех заради проблем с венците

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    какво става ако се пият?оправяш ли се после? мн жалко,винаги пропускам най-хубавото заради това,а и не ми се иска да използвам тампон...
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За Примолут-Нор ли питаш? Ако е за тях пиши тук или на ЛС да ти изясня повече.

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    ми незнам.може би.кажи ми повече.
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Град
    Свищов
    Те също са хормонални, но не са особено силни и няма проблем да ги пиеш 1 път годишно. Започваш 2 дни преди морето и ги спираш предпоследния ден. Пият се по 1 сутрин и вечер. Пила съм ги за море и най-много 1 месец след това да имаш проблеми....нередовна мнструация. 2 дни след като ги свършиш ще ти дойде......Цената им е 6-7 лева за 20 хапчета( т.е. 10 дни). И все пак-умната. Аз не съм имала проблеми, но това не значи, че ти няма да имаш.

П.С.Ако се натъпче с витамин Ц знаеш ли какво става?

витамин С също забавя менструацията.

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    мерси
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    между другото за каква възраст е?
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Град
    Свищов
    Аз съм го пила преди да пия ок.....преди 16 значи.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Такамммммм........ за кой ли път питам що препоръчвате витамин С, без да знаете дали пие лекарства за анемия?!

А, за примолута- година след него цикълът ми беше по 58-60 дни! Помисли си внимателно!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    София
    Не пий такива хапчета по самопредписание.
    А эа витамин Ц-с него си прецаках менструацията,така че не ти го препоръчвам.
    [size=7][b][u]fosse cos

Освен Примолут Нор друго такова лекарсто е Оргаметрил. Но пий подобен род хапчета само по лекарско предписание.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Такамммммм........ за кой ли път питам що препоръчвате витамин С, без да знаете дали пие лекарства за анемия?!

А, за примолута- година след него цикълът ми беше по 58-60 дни! Помисли си внимателно!
    Аз за това казах при мен..... . Не мисля, че е фатално да си 1-2 дни неразположена на море. А и ние обикновено сме си планирали почивката така, че никоя от 3-те жени в къщи да не е на червено...

Тия хормони могат да ти прецакат здравето толкова сериозно,че не можеш да си представиш.Не само да ти прецакат цикъла,може да се окосмиш по лицето,може да спрът да ти растат гърдите,абе вс,дето зависи от хормоните,може да се обърне надолу с главата.Зареди се с тампони и толкоз,нщ няма да ти стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си