Искам да попитам какви са симптомите за гъбички, как изглеждат те и на какъв лекар трябва да ида евентуално... Защото на главата на пениса сами се появили едни миниатиурни бели пъпчи и незнам това какво са. Не изпитвам сърбеш, парене или някакъв дисконфорт.
Urolog!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от abcabc
И все пак, какви са симптомите ?![]()
Първоначално написано от abcabc
Д Е Р М А Т О Л О Г!
А най-вероятно нищо ти няма!
пророви и прочети чрез търсачката из безбройните теми за "бели пъпчици по главичката"
или за PPP
До колкото знам при момчетата симптоми за гъбички май няма. Аз съм се лекувах от тях скоро , и при мен симптомите бяха ужасен сърбеж и дискомфорт , оказа се че съм се заразила от приятеля ми , който въобще не знаеше![]()
И в последствие се лекувахме и двамата , сега всичко е ОК.
Та мисълта ми е , гъбичките не можеш да ги видиш , те не са пъпчици бенчици и подобни. Едва ли ти е това проблема.
Първо трябва да отидеш при ЛИЧНИЯ ЛЕКАР, който ще ти постави начална диагноза, като чуе симптомите и ще те изпрати при специалист с направление. Здравната каса поема 2 прегледа при този специалист. Или си приготви около 20тина лева само за прегледа, плюс още една солидна сумичка за самителекарства, които ще ти изпишат.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
отскоро ходя с едно момче, правиме секс само с презерватив. Скоро разбрах че той е имал гъбички преди около половин година (хванал ги при анален секс ) искам да попитам възможно ли е ако правим секс БЕЗ презерватив той да ме зарази? Много ме е страх, защото един приятел ми каза че гъбичките си остават цял живот в организма,лекуват се само временно????така ли е това, благодаря
Предават се при секс без презерватив, естествено! Хванати навреме, обаче, се лекуват без рецидиви.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
да знам,май не се изказах правилно - той се е излекувал и вече няма. От няколко месеца е чист, е има ли някакъв шанс да е останал преносител само, т.е да се е излекувал за момента ?
благодаря
С моя приятел имахме същият проблем , лекарят ми каза , че мъжете най често са носители дори след като са взимали лекарства , гъбичките при тях много трудно се лекуват. И може и да няма симптоми и да е подтискал инфекцията с лекарства , но тя все още да е в организма му , и има риск да те зарази.Първоначално написано от nanaa
Затова ние правим секс САМО с презерватив. Твоят човек не е виновен де на всеки може да се случи , но те съветвам не рискувай здравето си а го правете с предпазни средства , защото тази инфекция има много по пагубно влияние върху жените отколкото при мъжете.