- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вложихте ли чувства :?
Вложих, иначе нямаше да го направя. Аз до последно се надувах, че съм 'непорочна' и честно казано малко ми беше станало гадно после, че вече не мога да се дуя така. ;/ За мен това си беше голяма гордост, докато един ден 'статусът' ми не се промени, апф.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И аз така за надуването.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
А иначе първия път гонаправих ей така, от килишфлък, за да вида кво е що е.![]()
Ами трудно ми е да кажа, че вложих....... Запознах се с сегашния ми приятел и го направихме на втория ден от познанството ни
Но някак си се почуствах готова, дори че не го познавах добре.
Ходила съм с други, но така и не се почуствах готова. А с него станаха нещата доста бързо
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. И най-важното - Винаги съм си мислела че секса може да промени отношенията, но не е така.Дори ни заздрави връзката
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
интересна тема ще се радвам да чета следващите мнения.. девствена съм ии не мога да отговоря на въпросът.. (на 15 съм)
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
леле ама мн си приличаме с тебПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
и аз точно като теб бях,мн се кефех че само аз съм девствена и сега ми кофти понякога
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
vlojih 4uvstva razbira se![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Е, аз не се "кефех" че съм девствена. Да, бях горда до някъде, но по-скоро винаги съм си мислела, че ми е твърде рано, че трябва да съм узряла още, че връзката ни трябва също да узрее......не съм се стискала нарочно. Направих го по любов. Единствената причина беше огромната ми любов към него.
Вложих чувства по-скоро в решението си да го направя точно с този човек, иначе първия път ми беше странно, неприятно и болезнено и малко ми беше трудно да чувствам...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
да но ми беше повече за удоволствието ддз
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Вложих адски много. Бях ужасно горда, че съм девствена, докато накрая не се разделих с тази гордост. Но не съм съжалявала нито 1 ден за решението си.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ne moga da kaja 4e e bilo mn 4uvstveno, no ne moga da kaja i 4e e bilo ei taka za sporta, makar 4e takuv be6e zamisula!Izkah da go napravq prosto da mine, mn se strahuvah, bqh izbrala drug 4ovek, koito mi e mn dobur priqtel, no ne stana taka!Vsu6tnost go napravih s 4ovek kum koito imah 4uvstva i sigurno vinagi te imam!V su6tata ve4er toi mi kaza 4e trqbva da sum naqsno 4e go pravi sam za sporta i az se po4uvstvah mn zle, az se nadqvah da se subereme (v smi bqhme si biv6i), ni6to ne kazah!Sled 2 sedmici zapo4na da zvuni vseki den, a az za otmu6tenie mu kazah 4e na men naistina mi e bilo samo za sporta!Ot togava ne si govorime!
Tupa istoriq!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
+1Първоначално написано от cherinka
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Естествено,че защото имам чувства и за по-голяма интимност.Не бих го направила ей така с някой си,само защото другите вече са го направили
И може би поста на sh3_1s_7h3_0n3 би бил допълнение на моя
Не вложих чувства и не беше както си го представях.Шибана работа.Гледам да не живея в миналото обаче[/quote]
същата работа![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Вложих чувства, както и всеки път, когато го правим с приятеля ми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако исках да го направя просто за да не остана по назад от приятелките ми можех без никакъв проблем още към 15г. да се изчукам с някой от всичките момчета,които ми се натискаха,но винаги съм искала да е с чувства и за тва съвсем скоро ми беше първия път и беше с човека,когото обичам повече от всичко.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Да,вложих много чувства и страст колкото можеше да позволи неуката ми душица.И аз така като повечето ви,гордеех се със себе си че бях девствена,и аз не съм съжалявала и няма и да съжалявам,сигурна съм че го направих с точния човек,и никога няма да съжаля за решението си!!!![]()
![]()
От любов го направих![]()
Никога не съм си мислила че девствеността е повод за гордост или срам. На мен ми беше все тая дали съм или не съм беше ми важно единствено първия ми път да е с човек който обичам..