- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До къде може да стигне наглостта на хората
Не търся нито съвет, нито помощ. Просто ще напиша нещо, с което уж да правокирам младите хора да не вярват толкова много на хора в интернет пространството.
На 18 години съм, можеби батко на повечето от вас.Преди не много време имах регистрация в един сайт за запознанства. И така всеки ден с тоя, с оня губене на време. Но ей така случайно една вечер ми писа познато лице, доста красиво момиче от моето даскало. Познавам я доста добре. Почна се с обикновените "здрасти, как си" и се стигна до върпоса "как се казваш, от къде си" въпроси от такъв тип, което подсказва, че даденото момиче не ме познава, а всъщност ние с нея се познаваме и то много добре. Както и да е, аз не казах нищо оставих я тя да води разговора. Накрая просто бях 100% сигурен, че това момиче просто е откраднало снимките на истинското девойче и се представя за нея! Та от любопиTcво до къде може да стигне нейната наглост, я оставих да си мисли, че аз уж незнам.
Не само скаиповете, но и телефоните си разменихме. Много смела нащата героиня та чак и телефона си даде.Говорехме си много. В последствие разбрах, че тя е страшен човек поне по характер. Шемет голям! Тя ми правеше деня!
Направи ми впечетление, че тя доста добре познава приятелите на истнското момиче и дори казваше, че уж излизам с тях, абе знаеш им имента, абсолютно всичко. Казвам Ви човек не би предположил, че това не е тя! Даже на моменти и аз се съмнявах.
.От един град бяхме с нея и аз започнаx да настоявам да се видим. Първите няколко пъти добре се прекриваше, че не може. Опасна лъжкиня еиии!
И така аз настоявах, а тя винаги отказваше. Е как ще приеме, като това не е тя за което се представя?!
Обаче осетих, че също много се привърза към мен. Аз мнoгoбройно мн пъти и казвах, че я харесвам , искам да се видим и да тръгнем. Но сякаш това, че на снимките не беше тя я спираше и тя винаги пазеше някаква дистанция от мен.
Всеки ден ми се обаждаше или аз на нея, чатене всеки ден. От детинската и постъпка( да краде снимки) разбрах,, че не е много голяма. Както и да е...Аз настойчиво исках да се срещна с "красавицата", и чаках, надявах се тя да каже истината, че това не е тя..Да, вярно нямаше да я оправдая, но щеше да ми бъде приятно да се видим, пак може да ми хареса такава каквото е. Но уви, тя не събра смелост да ми каже, просто един ден с думите" има много обстоятелства" и ме блокна от скъпе.Тя си призна, че е влюбена в мен и това можеби беше начин да се одръпне от мен и да ме забрави. Или можеби я беше страх да не разбера някой ден..Незнам какво си е мислила.
Та така деца, виждате до къде може да стигне наглостта на един човек. И ако аз не познавах истинското момиче, щях да се почуствам много кофти по начина по които ме отблъсна. Но аз никога не съм я приемал на сериозно, просто се смеех отстрани на действията, които вършеше. Внимавайте с кой се забърквате и на кой вярвате.![]()
Абе, ако наистина те кефи девойчето, като човек, защо не й пишеш във въпросния скайп, че знаеш, че снимките не са нейни, но въпреки това, искаш да се срещнеш с нея. Може наистина да ти хареса, просто да е била неуверена, когато се е регистрирала в сайта и затова да е сложила чужди снимки.
А пък ако не ти хареса - какво губиш ?![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Щото е кух,но пък темата беше яка.Аз мисля,че момичето е грозно щом краде чужди снимки няма смисъл...Първоначално написано от Josefinne
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Всякви шматки ги има, това с краденето на снимките е супер долна и детинска постъпка, но лошото в случая е, че не само малки пикли са с тази практика, ами и доста по-зрели момичета и момчета...
Глупаво е да се започва каквото и да е по този фалшивначин, глупаво е да се представяш за нещо, което не си и може би което никога няма да бъдеш, глупаво е да се възползваш от чужди снимки за да трупаш сладникави коментарчета и да си вдигаш рейтинга...глупаво е...![]()
Ти добре, че познаваш момичето и не си влагал надежди, защото познавам хора с изключително травмиращи случаи.На своя собствен гръб са им изпитвала разочарование, но в сравнение на това с познатите ми, си е нищо...
И за да не бъде толкова негативно натоварен постта ми-Посредством интернет може да се запознаеш с много свестни и интересни хора, но има и голями утрепки.Имайте едно на ум и внимавайте какви ги вършите, за да не съжалявате на по-късен етап...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
По думите ти, изглежда сякаш си свястно момче. А доста често свестните момичета и момчета получават най-болезнените шутове от живота.
Твоята грешка е била, че не си спрял още щом си разбрал за нея. Наистина е трябвало директно да поставиш въпроса, защото в твоя случай е било просто едно нещастно, самотно момиче, но можеше да си имаш работа с далеч по-опасен и объркан индивид.
Но това е големият плюс и същевременно минус на интернета - всеки може да е този, който поиска и никой не може да го спре. Тъй че вече си имаш обеца на ухото - просто бъди предпазлив и недей да се поддаваш на тези игри. Само се тормозиш и си губиш времето.
Хайде, всичко хубаво ти пожелавам и помни, че хубавата опаковка наистина нищо не значи![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Намери я !
Повярвай ми, външния вид няма никакво значение
Успех !
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
наглите хора sucks
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И каква е ползата от това? Какъв е смисълът да контактува с толкова нагъл и фалшив човек?!Първоначално написано от scoobydors
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Тази тема ме узадачи много...Явно това девойче,има за идол момичето от твоето училище...И искала поне за миг да се почувства като нея,да е за миг на нейно място...Щом има толкова много инфо за нея,значи тя се интересува от нейният живот,а може би дори е много близо до нея...Много често се получава така,когато в една компания...има някое невзрачно девойче,в смисъл не е задължително да е грозна,и т.н.,но просто не е това,което би искала да бъде...срамежлива може би...И затова поне в интернет тя иска да получи вниманието и за момент да се почувства по начина по-който иска да се чувства...Гадно е наистина,защото може да има потърпевши от тази цялата история - в повечето случаи самата тя,да не казвам във всички случаи.Но ако наистина ти е харесала,по характер...може да се опиташ да я потърсиш,доколкото разбрах и имаш телефона,обясни й,че знаеш всичко и въпреки това искаш да се запознаеш с "истинската тя"...А в зависимост от развръзката на нещата,може дори да й помогнеш да се измъкне от този свят,в който се намира...,опитай се да й подадеш ръка,може пък и да си струва...Защото на снимките не е била тя,но ти си си говорил с нея и малко или много си опознал характера й...
Незнам аз мисля,че това е най-удачният вариант...
nameri koq e i q nakarai da se zamisli![]()
WTF ?!
Edna moq syu4eni4ka (s neq bqhme priqtelki navremeto) i se be6e registrirala vyv flirt4e.com i be6e mn zaribena da si pravi vse snimki vqrno priznavam mn hubavo momi4e e i na snimkite izlzia6e kato fotomodel. I edin den mi pra6ta link na nqkkoi si drug porebitel.. ot drug grad s drugo ime vsi4ko vsi4ko dr... no edno syvpadenie .. snimkite...bqha i otkradnali vsi4ki snimki i to v edin i sy6t sait. I tazi dr-ta be6e ne6to kato vip potrebitel li nz ama ima6e stra6no mnogo komentari za snimkite koito ne bqha neini... Prosto nqmam dumi kakvi hora po skoro deca ima ve4e...
taq qvno mnogo mrazi mackata ot snimikte.... ne vijdam druga pri4ina da go pravi =]
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
+1Първоначално написано от Erica
Абсолютно съм съгласна, просто така или иначе си отделил толкова време за общуване с нея, защо пък да не опиташ да намери6 пътя до истинската тя. Сам каза, че характера и ти допада :P Айде успех ии ако ще правиш нещо ни кажи (ако искаш деее)
![]()
So free
Според мене пък не е била сигурна ти дали я помниш... тя може би е същата, не са крадени снимките ... Може би е искала да те заговори и тн, но я е било срам ... не е била сигурна дали ти я забелязваш...
Затова е почнало така... после сигурно е била несигурна, аз така си го обяснявам, защото да знае толкова много информация за момичето, чието снимки са ... Явно най-малкото се познават... Иначе кофти ситуация, донякъде трагична.
В нета наистина може да си които си поискаш, но зад компа си "ти".
Наистина има мн опасни хора, особено в тия сайтове, така че внимавайте ... Има и свестни, така се запознах с приятеля си, но в началото бях супер предпазлива с него ....
..
всекви олигофрени вече.. ма ме хваща жал за тфа момиче,явно е доста самотно или нз и аз.такива глупави постъпки,трябва да си зле просто за да действаш като пълен идиот и да крадеш,ужасно безсмислено е.
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Казваш, че знаела много неща за въпросното момиче, ами може да е нейна фр и да е писала от нейния профил. Не 1 и 2 теми "писах му от чужд профил бла-бла" има тук! Поогледай се за приятелките на въпросното момиче (реалното) и току-виж си я разконспирирал![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Абсолютно съм съгласна, просто така или иначе си отделил толкова време за общуване с нея, защо пък да не опиташ да намери6 пътя до истинската тя. Сам каза, че характера и ти допада :P Айде успех ии ако ще правиш нещо ни кажи (ако искаш деее)
[/quote]
Напълно съгласна![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
това е хипер гадно,съжалявам.и това със снимките в нета го имам предвит,на мен ми е приятно да ми се развяват снимките по такива сайтова,въпреки 4е преди много се регистрирах и имах голям мерак![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Не си единственият разочарован от такова нещо. Даже ти пак добре, минал си покрай капките..Какви хора има само...![]()
Сега незнам поради какви причини момичето е стигнало до това да краде чужди снимки и да се предсатвя за уж "нея си", нейна си работа. Но според мен е погрешна постъпката да не и кажеш и един вид да си правиш fun от нея.Трябвало да и кажеш от самото начало , че знаеш. Защото ако аз бях на мястото на това момиче, и ти ме потърсиш, аз незнам как ще се почуствам. Сигурно ще ме е много, ама много срамно, заради това че ти си знаел, а съм се вживявала на "другата". Просто незнам, как ще имам очи да те погледна.
![]()
И все пак аз не оправдавам момичето, постъпила е лошо. И според мен няма никакъв смисъл да я търсиш!!! Мисля, че по този начин, след като тя разбере, че ти знаеш ще се почуства доста унизена и долна. Ако се намерите един ден случайно, без всичките тези лъжи и интириги..Късмет!![]()
♥ ♥ ♥
Ами ти защо мислиш , че не и е казвал ?Първоначално написано от Vikitooo
Естествено , че ще лъже - щом и тя прави същото ! Като разбере , че е знаел , че снимките и са крадени ТРЯБВА да се почувства долна и унизена , иначе отново ще докаже колко безочлива може да бъде . Това принципно трябва да и служи за урок , но сама виждаш до къде може да се стигне .
Стига сте нападали момичето! Вие, какво - безгрешни ли сте?
Ок - не е постъпила коректно, но "да разбереш всичко, означава
да простиш всичко"Никой от вас не знае какъв е животът и,
отношенията и... Ако се знае нещо със сигурност, то е, че тя е coolспоред автора... Ако бях на негово място, щях да
и покажа, че в моите очи тя е много "ценна", независимо от
външността и... Желая му успех![]()
Никой не е казал , че е безгрешен ! Момичето е знаело , че е лошо да краде снимки , но въпреки това го е направила , нали ? Значи трябва да си търпи последствията , защото тя си е виновна !Първоначално написано от nokia_art
![]()
![]()
И аз като сгреша си сърбам попарата и се опитвам да си поправям грешките , и никой не ме лигави и не ми решава проблемите наготово ! Значи на едни може да се разминава , а на други - не , така ли ?
![]()
Първоначално написано от dark_sw
Оки тя си е "изсърбала" попарата. Избягала е, въпреки, че го е харесвала. Не мислиш ли , че това също много боли? А? Да си се влюбил в някои, но поради грешка на обстоятелставатa си длъжен да го/я оставиш? Не мислиш, че това също е болезнено?
♥ ♥ ♥