.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Никой не е казал , че е безгрешен ! Момичето е знаело , че е лошо да краде снимки , но въпреки това го е направила , нали ? Значи трябва да си търпи последствията , защото тя си е виновна ! И аз като сгреша си сърбам попарата и се опитвам да си поправям грешките , и никой не ме лигави и не ми решава проблемите наготово ! Значи на едни може да се разминава , а на други - не , така ли ?

Оки тя си е "изсърбала" попарата. Избягала е, въпреки, че го е харесвала. Не мислиш ли , че това също много боли? А? Да си се влюбил в някои, но поради грешка на обстоятелставатa си длъжен да го/я оставиш? Не мислиш, че това също е болезнено?
    да, напълно съм съгласна. то4но от факта 4е страшно мн се е привързала към него, а в същото време знае, 4е няма как да са заедно, я боли най много .
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Да, т'ва с крадените снимки наистина напоследък е голяма мания. Кофти е да видиш как някой друг трупа овации на твой гръб, но пък и адски много ме нервят някои кифли, които като видят, че някое лапенце им е тафнало снимките и почват с разни писания от сорта на "офф комплексари стига сте крали чужди снимки" и се надуват до n-та степен..Ми като не искаш да ти крадат снимките не ги качвай в нета баси.. Логично, че ако си по-привлекателна ще ти откраднат снимките..

Колкото до теб,авторе, защо наистина не звъннеш на това девойче и не му кажеш, че знаеш цялата истина, но въпреки това харесваш характера й,вътрешното й аз.. Предразположи я да се отпусне, защото съм почти убедена, че проблемът идва от крадените снимки - най-вероятно се страхува да не я отблъснеш.. Ти така или иначе нищо не губиш от една ваша среща така че потърси я,настоявай да се видите..

ПП Щом знае толкова много информация за истинската собственичка най-вероятно е някое момиче от обкръжението й тъй че се оглеждай добре - понякога нещата са пред очите ти, но не ги забелязваш

ПП2 Аз така за малко да изгубя първата си истинска любов - преди 4 години като се запознахме го излъгах за квартала, в който живея щото не го взех на сериозно тогава. В последствие като му признах му стана адски кофти, но ми прости.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Тя сама се е отхвърлила - за по-голямо "назидание" от това не мога да се досетя.

Само не мога да разбера от къде разбрахте, че автора е харесал момичето, с което е общувал (така де, характера й)? Никъде не е написано такова нещо...
    И вие се хвърлихте да мислите за момичето, че й е кофти, че ще се самоубива... може би просто е някаква лигла и е решила да си прави бъзик с някой (такива ги има) и така...

Аз на такива сайтове за запознанства не вярвам!

Мега фен

Re: До къде може да стигне наглостта на хората

nikemilov, ето тук казва 4е й е харесал характера

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Говорехме си много. В последствие разбрах, че тя е страшен човек поне по характер.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

По мое мнение авторът ясно показва симпатията си към нея.

Целия шибан стил е едно копие !!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mortisha`Adams
    оф ти па кво се о4удваш мен ве4е по4ти нищо не може да ме изненада

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Никой не е казал , че е безгрешен ! Момичето е знаело , че е лошо да краде снимки , но въпреки това го е направила , нали ? Значи трябва да си търпи последствията , защото тя си е виновна ! И аз като сгреша си сърбам попарата и се опитвам да си поправям грешките , и никой не ме лигави и не ми решава проблемите наготово ! Значи на едни може да се разминава , а на други - не , така ли ?

Оки тя си е "изсърбала" попарата. Избягала е, въпреки, че го е харесвала. Не мислиш ли , че това също много боли? А? Да си се влюбил в някои, но поради грешка на обстоятелставатa си длъжен да го/я оставиш? Не мислиш, че това също е болезнено?
    Грешка на обстоятелствата ? Грешката е нейна ! И точно заради това нейно безочие ще я боли ! Никой не и е виновен , че не му е признала , че лъже ! Ако го беше направила сега може би щяха да са се запознали на живо , защото той има желание , но тя няма възпитание ! И не си е изсърбала попарата, щом сега я боли от това , че няма сили да поправи грешката си !

Град
    between the stars ,,
    наглостта нема граници споко треа се свиква
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Мислиш ли, че ако му беше казала той щеше да е приеме така драго и мило??? Не, нямаше, защото във всеки един удобен момент той( автора) щеше да и напомня грешката, която е направила. А да не говорим за доверието,което щеше да има..под нулата!
    Едно нещо започнало с лъжа, няма голямо бъдеще. Момичето е направило правилно, че е избягало според мен. Поне си е спестила унижението, ако автора беше решил да и каже. А така или иначе, казах и пак казвам, малка е вероятността те да имат някакво бъдеще като двойка за напред!

P.С Ти би ли имала очи след такава грешка да вдигнеш телефона и да започнеш да се обясняваш и да се извиняваш? Ако я имаш тая смелост ЕВАЛА!
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от Mortisha`Adams
    оф ти па кво се о4удваш мен ве4е по4ти нищо не може да ме изненада
    Ми ти трябва да нямаш и грам уважение към себе си ,че да се представяш за друг човек...
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Мислиш ли, че ако му беше казала той щеше да е приеме така драго и мило??? Не, нямаше, защото във всеки един удобен момент той( автора) щеше да и напомня грешката, която е направила. А да не говорим за доверието,което щеше да има..под нулата!
    Едно нещо започнало с лъжа, няма голямо бъдеще. Момичето е направило правилно, че е избягало според мен. Поне си е спестила унижението, ако автора беше решил да и каже. А така или иначе, казах и пак казвам, малка е вероятността те да имат някакво бъдеще като двойка за напред!

P.С Ти би ли имала очи след такава грешка да вдигнеш телефона и да започнеш да се обясняваш и да се извиняваш? Ако я имаш тая смелост ЕВАЛА!
    Ммм , всъщност си права ... А колкото до това дали , ако бях на нейно място щях да си призная грешката :принципно винаги признавам , когато съм сгрешила . Никога не съм вършила толкова долни неща , съответно никога не ми се е налагало да се извинявам и нямам представа дали бих могла да събера смелост да призная това пред човека , в който съм влюбена .

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Виждаш муцка, не е лесно за това по-добре да не се месим в работите на момичето. Че е прокопсала, не е това се знае.

Ае с здраве
    ♥ ♥ ♥

влюбена в мен...харесвам я,да се видим и да тръгнем хахахаа ало нали знаеш , че по скайпа всички са мноого готини и много печени ама уви , в реалния живот не всички са такива

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Може момичето да си струва, но просто е допуснала грешка... Е, жалко за нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си