Здравей те ! Аз съм на 16 и преди 6 месеца загубих единственото момче ,което съм обичала и , ще обичам истински , ходехме 2 годиди , през тези години ни беше много хубаво заедно , запознахме се съвсем случайно на един купон ! Никой до сега не ме е карал да изпитвам такива чувства и да се чувствам така обичана и истински значима...но да не навлизам в подробности ! Преди 5 месеца се случи фаталното ! Заминахме на Боровец защото имах рожден ден , всичко мина ОК , когато си тръгнахме обратно за София пътят беше заледен и на един от завойте на язовир Искар ни одари челно джип ... не си спомням много защото изпаднах във безсъзнание когато се сабудих бях във болница , а до мен семейството ми бях се разминала само със счупена рака , ухлузвания и пукната вежда,когато попитах каде е и как е Пепи , така се казваше той сестрами ме прегърна и ми каза , че той не е имал моя късмет... ;(;(;( плаках много бях , съкрушена от случилото се! Дълго време неможех да се съвзема и постоянно се обвинявам , че аз съм виновна.... затова реших да ви пиша на вас дали на някой му се е случило нещо подобно , да загубите любимия човек и как бихте постъпили на мое място ! Благодаря предварително , и извинявайте ако съм ви изгубила времето , но наистина имам нужда от подкрепа ! Благодаря още един път !