Не търся нито съвет, нито помощ. Просто ще напиша нещо, с което уж да правокирам младите хора да не вярват толкова много на хора в интернет пространството.
На 18 години съм, можеби батко на повечето от вас. Преди не много време имах регистрация в един сайт за запознанства. И така всеки ден с тоя, с оня губене на време. Но ей така случайно една вечер ми писа познато лице, доста красиво момиче от моето даскало. Познавам я доста добре. Почна се с обикновените "здрасти, как си" и се стигна до върпоса "как се казваш, от къде си" въпроси от такъв тип, което подсказва, че даденото момиче не ме познава, а всъщност ние с нея се познаваме и то много добре. Както и да е, аз не казах нищо оставих я тя да води разговора. Накрая просто бях 100% сигурен, че това момиче просто е откраднало снимките на истинското девойче и се представя за нея! Та от любопиTcво до къде може да стигне нейната наглост, я оставих да си мисли, че аз уж незнам.
Не само скаиповете, но и телефоните си разменихме. Много смела нащата героиня та чак и телефона си даде. Говорехме си много. В последствие разбрах, че тя е страшен човек поне по характер. Шемет голям! Тя ми правеше деня! Направи ми впечетление, че тя доста добре познава приятелите на истнското момиче и дори казваше, че уж излизам с тях, абе знаеш им имента, абсолютно всичко. Казвам Ви човек не би предположил, че това не е тя! Даже на моменти и аз се съмнявах. .От един град бяхме с нея и аз започнаx да настоявам да се видим. Първите няколко пъти добре се прекриваше, че не може. Опасна лъжкиня еиии! И така аз настоявах, а тя винаги отказваше. Е как ще приеме, като това не е тя за което се представя?!
Обаче осетих, че също много се привърза към мен. Аз мнoгoбройно мн пъти и казвах, че я харесвам , искам да се видим и да тръгнем. Но сякаш това, че на снимките не беше тя я спираше и тя винаги пазеше някаква дистанция от мен.
Всеки ден ми се обаждаше или аз на нея, чатене всеки ден. От детинската и постъпка( да краде снимки) разбрах,, че не е много голяма. Както и да е...Аз настойчиво исках да се срещна с "красавицата", и чаках, надявах се тя да каже истината, че това не е тя..Да, вярно нямаше да я оправдая, но щеше да ми бъде приятно да се видим, пак може да ми хареса такава каквото е. Но уви, тя не събра смелост да ми каже, просто един ден с думите" има много обстоятелства" и ме блокна от скъпе. Тя си призна, че е влюбена в мен и това можеби беше начин да се одръпне от мен и да ме забрави. Или можеби я беше страх да не разбера някой ден..Незнам какво си е мислила.
Та така деца, виждате до къде може да стигне наглостта на един човек. И ако аз не познавах истинското момиче, щях да се почуствам много кофти по начина по които ме отблъсна. Но аз никога не съм я приемал на сериозно, просто се смеех отстрани на действията, които вършеше. Внимавайте с кой се забърквате и на кой вярвате.