Да, т'ва с крадените снимки наистина напоследък е голяма мания. Кофти е да видиш как някой друг трупа овации на твой гръб, но пък и адски много ме нервят някои кифли, които като видят, че някое лапенце им е тафнало снимките и почват с разни писания от сорта на "офф комплексари стига сте крали чужди снимки" и се надуват до n-та степен..Ми като не искаш да ти крадат снимките не ги качвай в нета баси.. Логично, че ако си по-привлекателна ще ти откраднат снимките..

Колкото до теб,авторе, защо наистина не звъннеш на това девойче и не му кажеш, че знаеш цялата истина, но въпреки това харесваш характера й,вътрешното й аз.. Предразположи я да се отпусне, защото съм почти убедена, че проблемът идва от крадените снимки - най-вероятно се страхува да не я отблъснеш.. Ти така или иначе нищо не губиш от една ваша среща така че потърси я,настоявай да се видите..

ПП Щом знае толкова много информация за истинската собственичка най-вероятно е някое момиче от обкръжението й тъй че се оглеждай добре - понякога нещата са пред очите ти, но не ги забелязваш

ПП2 Аз така за малко да изгубя първата си истинска любов - преди 4 години като се запознахме го излъгах за квартала, в който живея щото не го взех на сериозно тогава. В последствие като му признах му стана адски кофти, но ми прости.