- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До къде може да стигне наглостта на хората
Да, т'ва с крадените снимки наистина напоследък е голяма мания. Кофти е да видиш как някой друг трупа овации на твой гръб, но пък и адски много ме нервят някои кифли, които като видят, че някое лапенце им е тафнало снимките и почват с разни писания от сорта на "офф комплексари стига сте крали чужди снимки" и се надуват до n-та степен..Ми като не искаш да ти крадат снимките не ги качвай в нета баси..Логично, че ако си по-привлекателна ще ти откраднат снимките..
Колкото до теб,авторе, защо наистина не звъннеш на това девойче и не му кажеш, че знаеш цялата истина, но въпреки това харесваш характера й,вътрешното й аз.. Предразположи я да се отпусне, защото съм почти убедена, че проблемът идва от крадените снимки - най-вероятно се страхува да не я отблъснеш.. Ти така или иначе нищо не губиш от една ваша среща така че потърси я,настоявай да се видите..
ПП Щом знае толкова много информация за истинската собственичка най-вероятно е някое момиче от обкръжението й тъй че се оглеждай добре - понякога нещата са пред очите ти, но не ги забелязваш![]()
ПП2 Аз така за малко да изгубя първата си истинска любов - преди 4 години като се запознахме го излъгах за квартала, в който живея щото не го взех на сериозно тогава. В последствие като му признах му стана адски кофти, но ми прости.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..