КУПих си един гел против пърхот АЛЗЕДА. Да ви кажа много приятно съм изненадан от този български продукт има НЕВЕРОЯТНО действие. Някои друг ползвал ли го е да сподели мнение?
Ами незнам да ти кажаот около година позлвам само Head&Shoulders и нямам проблеми с пърхота
Ама някак невероятно ми звучи български продукт да е качествен
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от scoobydors
Как може да кажеш такова нещо, пръкнаха се всякакви боклуци от чужди страни и бг-то остана на заден план и те затова вече не ги правят добри, защото няма кой да ги вземе,но това не означава, че няма хубави български продукти.
![]()
a kakav e tozi gel? moje6 li da obqsni6 ne6to pove4e za nego? msПървоначално написано от Lord
Нямам пърхут. Мисля, че има един клиничен шампоан, който действа, но не му помня името.
Низорал?Първоначално написано от Pliok0019
AMAN!
Сам го каза.....Първоначално написано от xpucuto
![]()
Parhota moje da se mahne ot razli4ni produkti, za6toto se poqvava ot razli4ni ne6ta - mazna ili suha koja na glavata, gabi4ki.. taka 4e, zako dadeniq produkt ti podhranva kojata na glavata, vazmojno e da ti premahme parhota.. taka 4e, vajnoto e 4e si se iz4ostila![]()
по времето на френската революция са лекували пърхута с гилотина (за справка прочети Ж.Ж.Русо)Първоначално написано от scoobydors
Кевин Кенеди от Сачи&Сачи http://www.saatchikevin.com/ също няма проблем с пърхута. Слави Трифонов също. Ползвай още няколко години Head&Shoulders и ще се излекуваш завинаги - заприличвайки на тях.![]()
Виж какво се случва с косата при продължителна употреба на активни съставки вкл. и низорал.
http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/20...eliava_kosata/![]()
Напротив, българските продукти са много читави, а и значително по-евтини. ; )Първоначално написано от scoobydors
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На мен от Head&Shoulders и Wash&Go ми се появява пърхотПървоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
Лелеее... честно, наплаши ме...Първоначално написано от sator
![]()