.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Сменете мястото, позите... пробвайте докато сте сами вкъщи на пода, на масата, отидете примерно на почивка... да, смяната на обстановката също влияе. Говори с него примерно, кажи му, че някъде си си видяла еди каква си поза и искаш да я пробвате...
    Еднообразният сексуален живот до нищо добро не води.
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Освен кола има паркове, градинки, пейки, покриви, тераси, дървета......само въображение трябва.
    na durvoto
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Малка си и ти се 4ука, тва ти е проблема. Според мен си е изцяло от възрастта и няма смисъл да спориш примерно с Крем4ето, която е по-голяма и гледа на нещата по съвсем разли4ен на4ин.
    Но и за мен това твоето не е любов. Ако сексът е проблем и ти се струва еднообразен, би трябвало първото, което да се постараеш да поправиш, да е то4но това. Да говориш с мом4ето, да опитате нещо ново. А не да се заглеждаш по други. Това ако го оби4аш де, както така упорито твърдиш.
    Самият факт, 4е мислиш за други, вместо да се постараеш да оправите положението с твоя, би трябвало да говори сам за себе си.

Ами аз никак не се опитвам да се заяждам, камо ли с Кремчето, а и не бих искала да ме критикувате като не съм казала нищо лошо на никого, а и вие незнаете възрастта ми така че.... А и при всеки човек е индивидуално... Като например някой обича да гледа екшън, а друг романтика... Същото е и в любовта.. Поне аз така мисля.. Някой я изразява по един начин, а друг- по друг начин...

Град
    Бикини-Ботъм
    зависи от това какъв 4овек си,ако по принцип си постоянна,зна4и явно не го оби4аш толкова,а ако като 4овек не оби4аш моногамията особено,зна4и това е нещо нормално и щотмине.аз така си мисля.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си