- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заслужава ли си ???
Значи историята е такава хванах се с 1 момиче обаче тя се опитва да ме промени тотално кара ме сега да се брасна (аре това го приемам трябва ми наистина и след малко отивам) иска ми дупчи ухото иска да ходя на зала (аре и това ми трябва) и да ми казва че трябвало си купя нови дрехи моите не ставала намеква ми че нямам вкус и че сигурно сам беден ли кфо иска каже и всичко това само за да сам бил "готин" като неятя била готина и всички сигурно ми били завиждали затова че съм с нея сега се кани да скуби веждите представете си нещо не смятам че си заслужава заради това че я харесвам да ме превръща в съвсем различно от това което съм ... какво мислите ??? И сега единсвеното зарад което е с мене е че иска да ме промени напълно първо и да види кат почна зала дали ще стана яко копеле ко не стана 100 % ше ме зареже просто незнам вече ..
Vladoka rulzzz
Да си събира чукалата и да разваля друг пич.Първоначално написано от the_marshal
![]()
pich ne chakai da te prevure v ligavo playboyche a nai-dobre i bii dyspata...deeba kak gi mrazq takia...shte me promenql shtoto nz si kvo..q edin shyt..vratat i da ne te boli...tupi kravi sa takia za mene i obshto zeto TUPI HORA
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Първоначално написано от Andreev
+10000000
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Според мен това момиче не те заслужава!Остави я,защото щом иска да те променя толкова значи не те харесва достатъчно и не те приема такъв какъвто си!За бръсненето и залата го приемам,но да те промена как се обличаш и да ти разправя,че ти завиждат като си с неязначи тя нищо не струва и е комплексарка!Бъди какъмто си и си намери момиче,което ще те обича заради теб самия
![]()
Просто я зарязваш и да си намери друга играчка... Като се мисли за нещо повече от тебе изобщо не си заслужава да си с човек който те слага да по ниско ниво от нейното че чак и ше те променя ... я у лево с 2та крака !!! Да си намери некой "готин" и да се опраа к****а такаа.. НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА РАЗБИРА СЕ !!!
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Прави сте ... Тя просто разбра че съм дествен и си мисли че като ме залагва че ше ми пусни мое ми праи пълна промяна .. ама не ще и го кажа бръснене и зала да но нема да си дупча нито ухо нито ще си жертвам веждите а да не говорим за облеклото !!!!
Vladoka rulzzz
\Първоначално написано от Junona
/
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако наистина те обича и държи на теб,не би трябвало да те кара да се променяш.Все пак ти си се чувстваш добре както си си ии щом не иска да те приеме така-бий и шута !!![]()
![]()
Все пак тя няма да ти е последната приятелка така че просто няма смисъл да се занимаваш с нея
![]()
Do SoMeThinG RiGhT...No OnE rEmEmBerS...
Do SOMeThinG WrOnG...No OnE fOrGetS :{
A BlaCk CaT CrOsSinG yOur PaTh SiGniFieS ThAt ThE aNimAl iS gOinG SomEwhErE
+1000000000 ! тая голямо самочуствие вади ебаси..Първоначално написано от Junona
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Това ми прилича,на изгубен бас от нейна страна...Извинявай,ама по това което казваш,тя не харесва нищо в теб...Е тогава какво прави с теб?Незнам,ама ми се струва ,че ако си без нея ще си по-добре...Освен ако неискаш да си и играчката в ръцете...Но определено няма такава връзка като вашата...хахах "извинявай мило,ама трябва да си готин като мене"![]()
Я постни снимка,
да видим дали имаш
нужда от промяна![]()
http://img.mucunki.com/img/pics/450/280001217542940.jpg
Също тази на профила ми![]()
Vladoka rulzzz
А я постни снимка и на момата
4ао,4ао,4ао,връщане няма...тръгвам,4ао,4ао,4ао....и това й стига да знае другия път кой да командори
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
http://img.mucunki.com/img/pics/450/236021217020047.jpg
Ето я и "готината" "най красиваата" и там кво ли не още
Vladoka rulzzz
скъсай я заради тая не си струва бе .. апф :х намери си друга
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...