Значи с приятеля ми сме заедно от почти 1 година (на 8ми август става 1г... ) страшно много го обичам, както и той мен! С една дума не можем да дишаме един без друг, но в последно време някакви глупости започват да ми пълнят главата.. Незнам дали ви се е случвало но някак си искам да се разнообразя малко.. Да опитам нещо ново..Като например бях на море с приятеля ми и там в саседната стая на квартирата имаше едно момче.. Много красиво и с голям чар... Просто така ме гледаше като се разминавахме.. Поняога ми се искаше докато приятеля ми спи да отида при него.. Само заради единия секс .. Моля ви се не искам да ме разбирате погрешно и да си казвате че съм курва или незнам си каква още или да ми казвате че не го обичам.. напрoтив.. Но за тази една година аз съм била само с него и с никой друг, никога и на никой не съм изневерявала но имам някаква нужда за разнообразие... Моля ви кажете ми как да абстрахирам тези мисли защото не искам да наpанявам по този начин себе си или недай си боже и приятеля си.. Много го обичам и за нищо на света не бих се разделила с него...

т.7
krem4et0