- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сезонно намаление
Еми не, не съм такава.Първоначално написано от celuvkata
Гаджето ми беше от онези момчета, които въртят по 5-6 едновременно, а сега си е с мен вече 8 месеца и му е през *** за такива като теб ;]
Виждам, че злобата в хората започва да се надига и то само, защото някой си позволява да пусне една снимка, която е ха-ха леко игрива с един определен фетиш.Първоначално написано от basson
Естествено е, че съм курва, та тази дума се е превърнала в нарицателно за жените, които знаят какво искат от живота и не ги е срам или страх да го вземат. Да си курва е онзи срамен знак, жигосването на обществото и хората, които са заслепени от дребните си животи и лицемерния морал, хора които нямат смелост да дадат израз на желанията си, а се крият в черупките си и се самозалъгват, че водят стойностен живот.
След години ще искате да го изживеете, защото тялото и съзнанието ви ще плачат за него, но ще сте изпуснали момента и ще съжалявате, че не сте били "курви".
А това колко парички имаш- не ме интересува, явно е важно и за теб да се покажеш, защото видяхме колко елегантно го вметна. Няма нищо, лека полека и при теб желанията ще излязат на повърхността. Сега леко се хвалиш с парите си, а утре- кой знае? Може и да се освободиш от оковите на патриархалния морал, който ти е набит в главата.![]()
Cat fight
Everyone loves a cat fight
For the sick minds
Don't give 'em what they want
Разрови се ти, щом толкова искаш. Аз показвам снимка, а ти ако искаш изрови целия интернет, за да покажеш някоя фалшива снимка и поне във форума да минеш за хубава.Оф, като ше се правиш на голямата мадама поне не пускай абсурдни снимки на 11 годишно дете ами вземи поразрови из сайтовете за запознанства и пусни някоя, която да отговаря на възрастта, на която се преструваш, че си.[/quote]
Не знам защо продължавам да ти отговарям, но нека.
Аз не съм казала, че ти си грозна.. малкото момиченце сигурно би изглеждало като съвсем нормално дете, ако ги нямаше обувките на токчета и поличката беше да кажем... до коленете.
А мен не се опитвай да ме обиждаш, защото нямаш факти и доказателства пред себе си, за да твърдиш, че съм или не съм хубава или грозна.
Самият факт, че ги казваш тези неща ме навежда на мисълта, че имаш успех сред разни кифлички, които са като авторката на темата.Първоначално написано от TheNh3
Успех с момиченцата от панелките и модните дрехи на Теранова, то друга се съмнявам, че би ти вързала.
Cat fight
For the sick minds
Хубавото е, че му вярваш.Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
ПП. и доста глупаво.
Cat fight
For the sick minds
Аз нямам цел да обиждам някой на външен вид, а обувките и поличката и всичко е игра на роли, когато вие порастнете може и да разберете какво имам предвид.Първоначално написано от gorska
(Някъде имах и с униформа на медицинска сестра, но тогава сигурно щях да съм момиченце, което си играе на "чичо доктор"?)
![]()
Cat fight
For the sick minds
Офф Топик
С един мой мнооооооого , безкрайно много любим потребител си пасвате до болка
И ти и той яко парадирате с качествата си![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
И кой е той?Първоначално написано от Jeuelle
Nh3,
смей се колкото си искаш, смехът е безплатен.
Реалността, обаче е жестока.![]()
Cat fight
For the sick minds
off kyde e taq snimka be :d
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
celuvkata
Аааа , тц ... няма да ти кажа
Споко - сами ще се познаете и намерите![]()
Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Enjoy!![]()
Първоначално написано от celuvkata
Ти си некъф пълен злетак ...Първоначално написано от celuvkata
![]()
п.п. Съвсем скоро се възползвах от сезонните намаления ... Купих си панталони и ризка на Хюго, които иначе струват от 100 лева на горе, а ааз си ги взех за по 40 бройката ...Мене лично ме радват такива намаления. Не че не мога да си позволя и скъпите, но за какво да давам толкова много пари за китайски стоки ...
![]()
п.п. Мачока е мн прав ...![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
за всички, защото много ме радвате.
![]()
Cat fight
For the sick minds
...
И ти ме радваш.Първоначално написано от celuvkata
Много ме радваш.
Я кажи сега , кои бутици най-често посещаваш.
Да си сверим часовниците.
Фред Пери и Адидаса в ЦУМ, че имат страхотни дрос стрингс траккоутс (чисто бели само с трите черни ленти).
Бен Шърман е гей!
![]()
Cat fight
For the sick minds
Cat fight
For the sick minds
Първоначално написано от Riot
![]()
Кой по-точно ?Първоначално написано от TheNh3
Edit: Айде, няма да бъда лош
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
^ Имаш ли връзка с главния ... ако имаш да напишеш, нещо свястно го направи ЛС ... не мисля да флууда напразно![]()
Parvo az moga da si pozvolq no ne vs hora mogat.vtoro drehata ne pravi 4oveka koito si e hubav si e hubav i v "parcali".no tova opredeleno ne se otnasq za tewe.qvno kato se pogledne6 v ogledaloto izpada6 v depresiq i otiva6 malko na shoping terapiq.Първоначално написано от celuvkata
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
Ъ... кво?Първоначално написано от HenykucT
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....