.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    ^ Имаш ли връзка с главния ... ако имаш да напишеш, нещо свястно го направи ЛС ... не мисля да флууда напразно
    Ъ... кво?
    Нямах предвид теб, а онзи отворения с тъпия ник, Енейч3 ... ли къф е там ... просто твоето мнение се постна преди моето
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Цитирай Първоначално написано от celuvkata
    Цитирай Първоначално написано от basson
    celuvkata

ако това на снимката която публикува си ти, значи историята ти е много жалка и достойна за съжаление от последния човек на тоя свят.

Разполагам с 2 пъти повече средства от колкото може да си представи детското ти съзнание, само че разликата е първо че не парадирам по този грозен начин, второ че сам си ги изкарвам с пот на челОто и имам право да се разполагам с тях.
    За разлика от мен ти си едно нищо на този етап, лигава малка пуберка, чиито врат е яко стегнат от примката на курвелъка, която те дърпа много здраво надолу към тинята. Достойна си единствено за съжаление, но дори това не заслужава жалката ти натура ослепена от яркото слънце на суета, високопарност, повърхностност и като цяло синдрома на скъпите парцалки,.
    Виждам, че злобата в хората започва да се надига и то само, защото някой си позволява да пусне една снимка, която е ха-ха леко игрива с един определен фетиш.
    Естествено е, че съм курва, та тази дума се е превърнала в нарицателно за жените, които знаят какво искат от живота и не ги е срам или страх да го вземат. Да си курва е онзи срамен знак, жигосването на обществото и хората, които са заслепени от дребните си животи и лицемерния морал, хора които нямат смелост да дадат израз на желанията си, а се крият в черупките си и се самозалъгват, че водят стойностен живот.
    След години ще искате да го изживеете, защото тялото и съзнанието ви ще плачат за него, но ще сте изпуснали момента и ще съжалявате, че не сте били "курви".
    А това колко парички имаш- не ме интересува, явно е важно и за теб да се покажеш, защото видяхме колко елегантно го вметна. Няма нищо, лека полека и при теб желанията ще излязат на повърхността. Сега леко се хвалиш с парите си, а утре- кой знае? Може и да се освободиш от оковите на патриархалния морал, който ти е набит в главата.
    Чакай, чакай.. само не ми говори за патриархалният ми морал, защото когато са ме възпитавали, то още си сучела от гърдите на майка си, без да ги считаш за обект, предназначен за свободно ползване от произволни мъже. Моралът тук няма нищо общо с липсващото благоприличие и възпитание у теб.
    Ти ли не се интерусваш от парички? Ха-ха, като гледам само те са ти в главата - явно си избираш мъжете според банковата им сметка.

Да си курва означава точно това - да си курва - точно тоя път, по който си тръгнала. Колкото и да го въртиш, че било свободомислие и разбираш ли - 'знаеш какво искаш от живота' - щом това ти служи за оправдание на пошлото поведение - ОК, но всичко това си остава курвенско и това е )

Супер фен Аватара на Deadlock
    Нека приканим Свасти да изкаже мнението си по темата.

Цитирай Първоначално написано от basson

Чакай, чакай.. само не ми говори за патриархалният ми морал, защото когато са ме възпитавали, то още си сучела от гърдите на майка си, без да ги считаш за обект, предназначен за свободно ползване от произволни мъже. Моралът тук няма нищо общо с липсващото благоприличие и възпитание у теб.
    Ти ли не се интерусваш от парички? Ха-ха, като гледам само те са ти в главата - явно си избираш мъжете според банковата им сметка.

Да си курва означава точно това - да си курва - точно тоя път, по който си тръгнала. Колкото и да го въртиш, че било свободомислие и разбираш ли - 'знаеш какво искаш от живота' - щом това ти служи за оправдание на пошлото поведение - ОК, но всичко това си остава курвенско и това е )

Много интересна позиция, особено когато я изтъкваш от позицията на по-голяма/дърта.
    Я ми дефинирай какво е курва- да излизаш с момчета, които искаш?
    Да си купуваш скъпи и маркови дрехи?
    Обясни ми пошлото поведение и в какво се изразява, защото съм убедена, че си говориш наизуст, т.е. нищо ново под слънцето, а само няколко заучени реплики, повтаряни до втръсване, за да убедиш сама себе си в правотата на ретроградната ти позиция.

Липсващото благоприличие и възпитание?
    Мерси ще кажа аз, на това твое възпитание, което ти позволява да обиждаш непознати, заради смелостта им да не са лицемери и да заявяват открито какво искат и да протягат ръка да си го вземат.
    Cat fight
    Everyone loves a cat fight
    For the sick minds
    Don't give 'em what they want

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Много яка тема. 5 страници мерене на пишки.

Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    off kyde e taq snimka be :d

Enjoy!

__________________________________________________ ___________

U, SEXY LADY , MADA FAKA XAXAXAXAXA

НАИСТИНА ДОБРЕ, ЧЕ СМЕХА Е БЕЗПЛАТЕН, ИНАЧЕ ЩЯХ ДА ОБЕДНЕЯ!
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

що? я дай едно бързо обобщение, че не ми се чете

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    що? я дай едно бързо обобщение, че не ми се чете
    Защо не ти се чете, не си свикнала да си ползваш мозъчето за четене и мислене, а ти се отдава само първо-сигналното нахвърляне срещу хората и дребнавото заяждане?
    Cat fight
    For the sick minds

хаха 12 часът е, преди малко се прибрах, изпила съм 2 литра бира...мислиш ли, че ми се чете? и на всичкото отгоре не съм се заяждала хахаха "миличка" /2/

два литра бира са полезни за фигурата на всяко момиче, но окей де-
    Cat fight
    For the sick minds

оо повярвай ми, за мен са полезни при положение, че имам какво да качвам

едит: /4/

е в такъв случай е перфектно (5)
    Cat fight
    For the sick minds

хаха /6/

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    нося само barbour, а вие дрехи втора ръка. СМЪРТ, МАКЯ ВИ ДЕЙБА!

Цитирай Първоначално написано от Alco
    нося само barbour, а вие дрехи втора ръка. СМЪРТ, МАКЯ ВИ ДЕЙБА!
    И откъде си ги купуваш, защото доколкото съм запозната, нямат магазин в България, а и са доста жокейски дрехи.
    Яздиш ли или просто се правиш на интересен?
    Cat fight
    For the sick minds

Град
    летя до лондон почти всеки месец, така че едва ли ми е проблем...

а иначе и paul & shark са дрехи за yachting...

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Много се забавлявам, когато се появи някакъв такъв образ, и всички почват да нареждат.
    Нали! И всички почват да се правят на скромни хора от народа и да тц-ъкат неудобрително срещу псевдо-богаташите, дето не мърдат от Витошка и Мол-а.
    Ех ...
    И на мен вече ми става смешно като чета , как някои се поддават на провокации . И аз преди девет дена се дразнех на тея "провокаторки" , но осъзнах колко смешно е отстрани ... Та по темата : Не мога да помогна щом не си от София .

Град
    е 600 лева не са кой знае кво, SI имат доста по-скъпички якета. тоя модел дългия до коляно с пухчетата на качулката...

Град
    София
    Я па се кефим на Мерк, да живеят модовете и работническата класа и смрт за БОЛШЕВИКИТЕ!! ВСИЧКИ В ТОЯ ТЕРАНОВА ФОРУМ СТЕ НА КАФЕВО!! МОЩНО ФАКЛА В ЛИЦЕТО И ЦЕЛ ЖИВОТ СМРТ!! ТОЛКО ПО ТЕМАТА!!
    ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!

Dobro jutro moja voljena
    Dal te iko voli kao ja
    Dobro jutro moja voljena
    Ne voli te niko kao ja

ахахах
    Нереално е, тоя профил трябва да е базик, не вярвам да има такива човеци
    И вЕрно с нетърпение очаквам коментара на СВАСТИКА

Град
    на майната си
    Интересно ми стана като четях спора. Какво сте нападнали момичето, то си няма приятели, защото никой не иска по 100 пъти да му повтарят, как тя си купила чорапи от 100 еуро и т.н. и сега иска да се похвали на вас, а вие се заяждате, не ви е срам.
    256 bit crypt -> xelA evol I <-

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от baby_v_
    аз си купувам дрешките само от мола
    tova 4e ne6tata v mola sa skapi ne ozna4ava 4e sa hubavi ( e razbira se nqkoi sa hubavi de ) no ne vs skapo e hubavo. (a i ne vseki moje da si go pozvoli i) a do kolkoto do magazinite s preocenena stoka edna fr mi kaza 4e e hodila i 4e markite ne bili izvesni .
    Това, че не можеш да си позволиш откога значи, че са некачествени?
    Писнало ми е от някакви дебютантки, които не могат да си позволят хубави дрешки и ровят по магазините за бедни.
    оххх не ми се прави на интересна. Магазини за богати и магазини за бедни. Да видя някой друг от нас да парадира с това което има? Не... не че и ти го имаш де, ама само си избиваш комплексите тука
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от illidan_stormrage_bg
    Интересно ми стана като четях спора. Какво сте нападнали момичето, то си няма приятели, защото никой не иска по 100 пъти да му повтарят, как тя си купила чорапи от 100 еуро и т.н. и сега иска да се похвали на вас, а вие се заяждате, не ви е срам.
    аркадаш, ние у бесниО запад им викаме ЕВРА!!
    ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!

Dobro jutro moja voljena
    Dal te iko voli kao ja
    Dobro jutro moja voljena
    Ne voli te niko kao ja

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена

Не съм ходила.
    Предпочитам да пазарувам от чужбина, примерно във Виена да се разходя по МарияхилфеР щрасе, но когато съм в България обикалям по моловете, ЦУМ и Витошка.

И да, улицата си е много хубава, магазините също.
    Обаче имах такива куриози - е магазина на ESPRIT във Виена гледам една блуза струва 30 евро, купувам си и и онзи ден в мола тази същата блуза струва тука 95 лв. И питам продавачката, и тя - "Ама купувайте си я ваднага, тя е намалена от 125 лв."
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от КУРав_лад
    Я па се кефим на Мерк, да живеят модовете и работническата класа и смрт за БОЛШЕВИКИТЕ!! ВСИЧКИ В ТОЯ ТЕРАНОВА ФОРУМ СТЕ НА КАФЕВО!! МОЩНО ФАКЛА В ЛИЦЕТО И ЦЕЛ ЖИВОТ СМРТ!! ТОЛКО ПО ТЕМАТА!!
    И сперма в очите на тъпите сперми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си